Σασμός: Ο Μαθιός παίρνει το προσκλητήριο του γάμου της Bασιλικής και του Στεφανή

Ανατριχιαστική σκηνή από το αποψινό επεισόδιο (11/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Μαθιός παίρνει το προσκλητήριο του γάμου της Bασιλικής και του Στεφανή

Η ιστορία αγάπης του Μαθιού και της Βασιλικής στον Σασμό, είναι ένα θέμα που έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στο τηλεοπτικό κοινό. Το πρώτο τους τηλεοπτικό φιλί έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter και όλοι περιμένουν πώς και πώς να δουν πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση.

Απόψε, πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία παραπάνω εξέλιξη για τη σχέση αυτού του αγαπημένου ζευγαριού. Συγκεκριμένα, θα δούμε μία σκηνή από τη στιγμή που ο Μαθιός παίρνει στα χέρια του το προσκλητήριο του γάμου της Βασιλικής και του Στεφανή.

Η αντίδρασή του θα είναι αναμενόμενη ενώ λίγο μετά θα ψάξει να βρει μία διαφυγή μέσω της δουλειάς του για να μην αναγκαστεί να δει ξανά τη γυναίκα που αγαπά στο πλευρό του ξαδέρφου του.

Η σκηνή του Μαθιού από το αποψινό επεισόδιο του Σασμού (11/10)

Τι θα δούμε απόψε 11/10 στον Σασμό

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν. Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Μια ιστορία από το παρελθόν βαραίνει τους ώμους της γιαγιάς Ειρήνης, που αναζητά την εξιλέωση..