GNTM 4 - Ηλίας Αικατερινάρης: «Αισθάνομαι αδικημένος, λίγο νευριασμένος»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 - Ηλίας Αικατερινάρης: «Αισθάνομαι αδικημένος, λίγο νευριασμένος»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast At Star ήταν το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον Βασίλη και την ένταση που δημιουργήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα της Άννας.

Οι δηλώσεις του Ηλία Αικατερινάρη για το GNTM 4

«Ο Βασίλης είναι 19 χρονών και οι 19χρονοι δεν μπορούν να αποκτήσουν τέτοιο σώμα τόσο γρήγορα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα κορμί. Το προσπαθεί όμως, όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα παιδιά αλλά το δούλευε. Τον τραβούσαμε και εμείς αρκετά. Ο Βασίλης ήταν ο χειρότερος στο σετ.

Αισθάνομαι λίγο αδικημένος, όλα είναι μεικτά, λίγο νευριασμένος, λίγο απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Κάποια παιδιά είναι υπερόπτες, νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι από όλους. Η δύναμη του Βασίλη ήταν το πρόσωπό του και τα μπουκλάκια του. Είναι από τα πιο όμορφα πρόσωπα», είπε αρχικά.

«Σίγουρα την Άννα δεν μπορούμε να την βγάλουμε ψεύτρα, ούτε τρελή. Δεν υπήρχε παιδί που να μη το θέλει. Ο Βασίλης πιέστηκε μέσα στο σπίτι, για να είναι εκεί σημαίνει ότι το θέλει. Δεν προσπαθεί τόσο πολύ, δεν γυμνάζεται», συνέχισε ο Ηλίας Αικατερινάρης.

Ποιος είναι ο Ηλίας Αικτερινάρης

Ο Ηλίας είναι 26 χρονών και έρχεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από μικρό παιδί, που ακολουθούσε τον πατέρα του στα χωράφια, μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Επομένως, είναι πανέτοιμος για τη σκληρή δουλειά, που θα απαιτήσουν από αυτόν οι κριτές.

Λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να συμπλήρωσαν άλλοι την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. Στόχος του, να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό, βγάζοντας -αν χρειαστεί- το λάδι στους αντιπάλους του.

Motto: “Σήκω νωρίς, κάνε ένα μπάνιο, η μέρα είναι μεγάλη, δούλεψε σκληρά!”

GNTM 4 Ηλίας Αικατερινάρης