GNTM 4: Ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Δεν το πίστευε κανείς! Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Ανατροπή - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το σπίτι

Ακόμα μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) στο GNTM 4. Οι παίκτες κλήθηκαν να φωτογραφηθούν και να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς, όχι μόνοι τους, αλλά σε ζευγάρια, τα οποία όρισε ο Ναπολέων μιας και είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία.

Τα επίδοξα μοντέλα λοιπόν έφτασαν στο πλατό έτοιμα να ακούσουν τα αποτελέσματα. Την καλύτερη φωτογραφία την είχε η Ειρήνη ενώ οι τρεις τελευταίοι ήταν ο Θοδωρής, ο Ηλίας και ο Βασίλης.

Οι παίκτες επέλεξαν να σώσουν τον Θοδωρή και έτσι οι κριτές είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στον Βασίλη και τον Ηλία. Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Ηλίας, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, μιας και σύμφωνα με πολλούς παίκτες αυτός που έπρεπε να φύγει ήταν ο Βασίλης, καθώς πολλές φορές έχει πει πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ φημολογείται μάλιστα ότι βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού.

Η αποχώρηση του Ηλία από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τον Ηλία Αικατερινάρη

Ο Ηλίας είναι 26 χρονών και έρχεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός ενώ παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από μικρό παιδί, που ακολουθούσε τον πατέρα του στα χωράφια, μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να δουλεύει. Επομένως, είναι πανέτοιμος για τη σκληρή δουλειά, που θα απαιτήσουν από αυτόν οι κριτές.

Λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να συμπλήρωσαν άλλοι την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. Στόχος του, να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό, βγάζοντας -αν χρειαστεί- το λάδι στους αντιπάλους του.

Motto: “Σήκω νωρίς, κάνε ένα μπάνιο, η μέρα είναι μεγάλη, δούλεψε σκληρά!”

GNTM 4 Ηλίας Αικατερινάρης