Super Κατερίνα: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του ALPHA

Ο καλεσμένος της εκπομπής τους άφησε άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του ALPHA

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 12/10 ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός, που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ALPHA που έχει συγκλονίσει τους τηλεθεατές, Σασμό (δείτε τις σημερινές εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση).

Ο πρωταγωνιστείς μεταξύ άλλων, τους αιφνιδίασε όλους όταν ανακοίνωσε on air πως μπορεί στην σειρά να περιμένει εγγονάκι - αφού είναι ο πατέρας της Στέλλας - ωστόσο στη ζωή περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

Η ανακοίνωση του Σαραφιανού στο Super Κατερίνα για την εγκυμοσύνη

«Έπεσε αυτό το επεισόδιο στον Σασμό με την εγκυμοσύνη της Στέλλας, που περιμένω το εγγονάκι μου, με την περίοδο που περιμένω το δικό μου παιδί. Τον Δεκέμβρη περιμένω το δικό μου παιδί. Για μένα είναι μεγάλη συγκίνηση, γιατί από τις 8 Δεκέμβρη θα αποκτήσουμε το παιδί μας. Οπότε όλη αυτή η εικόνα ήρθε στο μυαλό μου και με συγκίνησε. Είναι το πρώτο μας παιδάκι» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σαραφιανός.

Αυτή είναι η γυναίκα του Σαραφιανού από τον Σασμό

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αθηναϊκή σκηνή» και Marketing & Management στο Αμερικάνικο Κολέγιο (Deree). Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Ν. Χαραλάμπους, Β. Νικολαΐδης, Ε. Φεζολλάρι, Γ. Ρήγας, Ε. Δημοπούλου, Λ. Γιοβανίδης, Σ. Χατζηαδαμίδης, Τ. Μύρκου, Φ. Σπύρος.
Συμμετείχε στις παραστάσεις “Θεσμοφοριάζουσες”, “Άμλετ”, “Φαέθωντας”, “12”, “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”, “Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες”, “Γλυκό πουλί της νιότης”, “Ο Αυτόχειρας”, “Πειρασμός”, “Ο μικρός πρίγκιπας”, “Μόνοι μαζί”, “Περπατώ εις το δάσος”. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την σκηνοθεσία.

Σαραφιανός Σασμός μπαμπάς

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις: “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σε έναν γλάρο να πετάει”, L.Sepulveda, (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης), “Sad”, R. Schneider | A. Nesin, (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης), “Ματωμένος γάμος”, F.G. Lorca (Αθηναϊκή σκηνή), “Βρωμιά”, R. Schneider (Θέατρο Τ|βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη), “ Ένα παιδί μετράει τα άστρα”, Μ. Λουντέμης (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων, ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας).