Big Brother 2: Φεύγει οικειοθελώς από το σπίτι μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Περνάει δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Φεύγει οικειοθελώς από το σπίτι μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το Big Brother 2 φαίνεται πως έχει μεγάλο αντίκτυπο στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Οι φίλοι του, δυσκολεύτηκαν πολύ να το συνειδητοποιήσουν και όπως όλα δείχνουν, ένας από αυτούς αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ μετέφερε η εκπομπή Love it, η οποία εξήγησε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει δυσκολευτεί πολύ να διαχειριστεί την αποχώρηση και έτσι ανακοινώνει στον Big Brother πως θέλει να φύγει από το σπίτι.

Ποιος αποχωρεί οικειοθελώς από το Big Brother

«Η Βιολέτα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την αποχώρηση του Στηβ κι έτσι είναι σε δίλημμα αν θα αποχωρήσει ή όχι. Στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε τη Βιολέτα να αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother οικειοθελώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Love it.

Ποια είναι η Βιολέτα

Big Brother Βιολέτα Αρεστή

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο.

Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.