Big Brother 2 - highlights 11/10: Τα πάνω κάτω στο σπίτι μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Κλάματα και καβγάδες στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 11/10: Τα πάνω κάτω στο σπίτι μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Μετά την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το σπίτι του Big Brother 2, στο παιχνίδι δεν υπάρχει καθόλου ηρεμία, καθώς η παρέα του ξεσπάει σε όλους. Ενώ, ο Κώστας ξέσπασε σε κλάματα ο Κώστας.

Τα 11/10 highligts του Big Brother 2

Απαρηγόρητος ο Κωστής μετά την αποχώρηση του Στηβ

Μπορεί οι δυο άντρες να τσακωνόντουσαν σχεδόν κάθε μέρα σαν τον σκύλο με την γάτα, ωστόσο πάντα τα έβρισκαν το τέλος της ημέρας.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν ο Κρητικός να λυπηθεί αρκετά στο άκουσμα του ονόματος του φίλου του. Όπως είδαμε μάλιστα και στο (11/10) επεισόδιο του Big Brother, ο Κωστής ξέσπασε σε κλάματα και "λύγισε" στην αγκαλιά της Μαίρης.

Ξέσπασε ο Πέτσας - «Το να το παίζεις θύμα είναι πολύ χειρότερο απο το να είσαι θύτης»

Χαμό φαίνεται πως έχει προκαλέσει η αποχώρηση του Στηβ από το σπίτι του Big Brother 2. Μετά τα κλάματα του Κωστή, σειρά είχε το ξέσπασμα του Παναγιώτη.

Ο ίδιος μαζί με τον Μιλάτο ήρθαν από την πρώτη στιγμή πολύ κοντά μιας και γνωριζόντουσαν ήδη έξω από το παιχνίδι. Ωστόσο, ο Παναγιώτης τώρα πρέπει να πορευθεί μόνος του, μιας και ο φίλος του βρίσκεται πια πίσω στο σπίτι του.

Λίγο λοιπόν μετά την ανακοίνωση, ο ίδιος ξέσπασε λέγοντας πως δεν πρόκειται ούτε αυτός ούτε κανείς ξανά να ασχοληθεί με την άλλη παρέα του σπιτιού ενώ μάλιστα τόνισε πως «το να το παίζεις θύμα είναι πολύ χειρότερο απο το να είσαι θύτης»!

Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

Ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις μεταξύ της Ανχελίτα και της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Στηβ, επικρατεί ο κακός χαμός.

Πρώτα είδαμε τα κλάματα του Κωστή, μετά το έντονο ξέσπασμα του Παναγιώτη και μετά τα σκληρά λόγια της Ανχελίτα για την Ευδοκία, καθώς αντί να φύγει εκείνη, έφυγε ο φίλος της.

Σε συζήτηση λοιπόν που είχαν, ο Παναγιώτης πρότεινε να σταματήσουν να την ψηφίζουν και να την βγάζουν στον τάκο, καθώς έτσι θυματοποιείται και ο κόσμος την λυπάται και την κρατάει μέσα.

Φυσικά, η Ανχελίτα ήταν ενάντια στη σκέψη αυτή, καθώς με τον τρόπο αυτόν θα έφευγαν όλοι και θα έμενε, όπως χαρακτηριστικά είπε, το "παράσιτο"!

Στο πλευρό της Ευδοκίας η Μαίρη - "Την κατηγορείτε ενώ κάνετε αντίστοιχα πράγματα"

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο σπίτι του Big Brother με αφορμή την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου. Στο στόχαστρο του σχολιασμού βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ευδοκία.

Οι συγκάτοικοί της συνεχώς θεωρούν πως παίζει το θύμα και αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος την κρατά συνεχώς μέσα στο παιχνίδι, για αυτό και ο Παναγιώτης πρότεινε μια εναλλακτική λύση.

Ωστόσο, η Μαίρη θέλησε να πάρει το μέρος της Ευδοκίας, μιας και έχουν έρθει αρκετά κοντά από την αρχή του παιχνιδιού.

«Η Ευδοκία είναι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος με συγκεκριμένη προσωπικότητα όπως όλοι μας. Αν σεβόμασταν αυτό το οποίο είναι και δεν μπαίναμε σε διαδικασία να το κοντράρουμε, θα ήταν όλα καλύτερα, αλλά είναι έτσι όπως είναι και εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Ξέρω ότι σας τσιγκλάει αλλά είναι ο τρόπος της έτσι. Η Ευδοκία αντί να αδιαφορήσει κάποιες φορές, κάθεται και τσιγκλάει. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως; Ότι την κατηγορείτε για κάτι τη στιγμή που κάνετε τα ίδια πράγματα» είπε η Μαίρη.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Για τον νέο αρχηγό αυτής της εβδομάδας αγωνίστηκαν οι εναπομείναντες παίκτες στο σπίτι του Big Brother. Μπορεί στην αρχή να υπήρχε αρκετή ένταση εξαιτίας της αποχώρησης του Στηβ αλλά και της "επίθεσης" προς την Ευδοκία, ωστόσο όλοι τα άφησαν για λίγο πίσω και πήγαν πιο έτοιμοι από ποτέ προκειμένου να κερδίσουν την αρχηγεία και ταυτόχρονα την ασυλία.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κατακτήσουν για μερικές μέρες τον τίτλο αυτόν αλλά τελικά η παίκτρια που ήταν πιο δυνατή ήταν η Μαρία Αλεξόγλου!