Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

«Αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (12/10) η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του αγαπημένου της, Γρηγόρη Πετράκου, να ακολουθήσει τον δρόμο της πολιτικής και να ενταχθεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Μάλιστα, η συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά ακολούθησε τα αυστηρά σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο και την επιστροφή του στη νυχτερινή ζωή.

Οι δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο

«Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ.

Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο.

Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, έστω και με rapid test. Δεν συμφωνώ. Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η αιφνιδιαστική είσοδος της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Πρωινό

Την ώρα που ο Βαγγέλης Περρής μιλούσε στο τηλεοπτικό παράθυρο για τις Άγριες Μέλισσες, η ηθοποιός έκανε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, μπήκε μέσα στο δωμάτιο μπουσουλώντας και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές.