Κρίστη Καθάργια: «Ράγισε» καρδιές το αντίο της στη Μόλυ

«Η πρώτη που με δέχτηκε στην οικογένεια και με αγάπησε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρίστη Καθάργια: «Ράγισε» καρδιές το αντίο της στη Μόλυ

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς η αγαπημένη του σκυλίτσα, Μόλυ, έφυγε από τη ζωή. Η Κρίστη Καθάργια θέλησε να την αποχαιρετήσει μέσα από μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κρίστη Καθάργια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία που έβγαλε με την Μόλυ και της ευχήθηκε να ξεκουραστεί.

Η ανάρτηση της Κρίστης Καθάργια για τη Μόλυ

«Η πρώτη μας φωτογραφία. Αγάπη μου. Η πρώτη που με δέχτηκε στην οικογένεια και με αγάπησε εσύ ήσουν. Η πρώτη που αγάπησα κι εγώ εσύ ήσουν. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα, μαζί , στην αρχή ήμασταν τρεις μετά γίναμε πέντε και ήμασταν σε όλα όλοι μαζί!

Και όταν έλειπαν όλοι.. το καλύτερο μας.. Αγάπη μου. Οι δυο μας ξαπλωμένες στο πάτωμα. Με άκουγες, με μαλάκωνες. Δε πέρασε μέρα χωρίς να αγκαλιαστούμε. Μέχρι χθες . Έναν ολόκληρο, τόσο γεμάτο, όμορφο κύκλο όσο τον δικό σου. Αυτό εύχομαι. Ξεκουράσου κορίτσι μου. Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κρίστη Καθάργια

Η είδηση που είχε βγει για την Μόλυ και είχε κάνει έξαλλο τον Γιώργο Μαυρίδη

«Παιδιά με όλη την καλή διάθεση, τα τελευταία χρόνια μπορεί να έχουν γραφτεί διάφορα θέματα για μένα τα οποία ήταν ψέματα και δεν μπήκα στην θέση ούτε να διαψεύσω ούτε να απαντήσω. Όσον αφορά την Μόλυ ή την Τσίχλα δεν αφήνω κανένα περιθώριο παραπληροφόρησης, γιαυτό λοιπόν ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι μου έσπασαν το αμάξι και ότι το σκυλί μου ήταν μέσα και κινδύνεψε. Η ΜΟΛΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΠΟΤΕ, γιατί απλά ΔΕΝ ήτα στο αμάξι. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

Η Μόλυ και η Τσίχλα κινδυνεύουν μόνο από υπερβολική δόση αγάπης, αγκαλιές και χάδια. Η αλήθεια είναι ότι μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για πολλοστή φορά, όπως συνηθίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στην περιοχή της Βαλαωρίτου να σπάνε αυτοκίνητα. Η Μόλυ βρισκόταν στο σπίτι, την πήρα μαζί με την Τσίχλα να πάμε να κάνουμε τις δουλείες μας. Φτάνοντας στο αυτοκίνητο διαπίστωσα το σπασμένο τζάμι. Έβαλα τα σκυλιά μέσα, (εκεί κάποιος τράβηξε τις φωτογραφίες) έφτασα στον προορισμό μου, πέρασε από τότε ένας μήνας, έφτιαξα το τζάμι, η Τσίχλα έκανε καμία 10 χειρουργεία και πάει πολύ καλά, η Μόλυ έφαγε 3 μπαλάκια του Τένις γιατί είναι επίτιμο μέλος των Τσιτσιπασχουλς,

η Τσίχλα χέζει όπου βρει ασταμάτητα και μου έχει φάει 3 ζευγάρια παπούτσια, 1 κινητό και 1 ζευγάρι ηλίου, εγώ χθες έσπασα το μεγάλο νύχι του αριστερού μου ποδιού στην μπάλα και είμαι πιασμένος μέχρι τα αιτία και η ζωή συνεχίζεται. Αυτά καρδούλες μου, καλή συνέχεια σε όλους και σας παρακαλώ αφήστε τα σκυλάκια μου έξω από αυτό το παιχνίδι. Με αγάπη»

 Πέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη