Οργισμένη η Δημήτρα Αλεξανδράκη μετά τη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα - «Ντροπή και ξεφτίλα...»

«Ο κόσμος δεν είναι χαζός...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οργισμένη η Δημήτρα Αλεξανδράκη μετά τη συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα - «Ντροπή και ξεφτίλα...»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της. Η συνέντευξή της ωστόσο ήταν αρκετά έντονη μιας και διαπληκτίστηκε on air με τον Κώστα Τσουρό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Δημήτρα Αλεξανδράκη ξέσπασε με μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τους τίτλους που χρησιμοποίησε η εκπομπή καθώς και τα σχόλια που έκαναν οι συντελεστές.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το Mega Καλημέρα

«Έτσι για την ιστορία επειδή τώρα μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη. Πριν δεν είχα ούτε ήχο, ούτε τηλεόραση να κοιτάω απέναντι τους τίτλους, ούτε είχα καλό ήχο στο αυτί μου γιατί ερχόταν η επιστροφή στο ακουστικό. Δείτε απλά κάποια μηνύματα του κόσμου, αφήστε με εμένα.

Πραγματικά πρώτη φορά βγαίνω σε τηλεοπτική εκπομπή και υπάρχει τόση ειρωνεία, ο κόσμος δεν είναι χαζός και αυτά είναι λίγα από τα μηνύματα που βλέπετε.

Γυρνάει για παράδειγμα και λέει η κυρία Πετρουτσέλι ότι έχει πληροφορίες από το περιβάλλον το άντρα μου, από την οικογένεια του άντρα μου, ότι δε θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους και κάτι τέτοια. Ντροπή και ξεφτίλα. Εσείς με παίρνατε τηλέφωνο από τον Αύγουστο να βγω στην εκπομπή σας. Είναι και η τελευταία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το οποίο βγήκε στο Mega Καλημέρα

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην εκπομπή της Σταματίνας ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!”

Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.