Η πρώτη ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Από την Ύδρα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της βίωσε το βράδυ της Δευτέρας (11/10) η Τόνια Σωτηροπούλου καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Κωστή Μαραβέγια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ύδρα σε ένα μαγευτικό μέρος (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η Ύδρα αποτελεί αγαπημένο προορισμό τόσο για την ηθοποιό όσο και για τον τραγουδιστή. Οι δυο τους αποφάσισαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ κάλεσαν μόλις 10 άτομα.

Πριν από λίγη ώρα, η Τόνια Σωτηροπούλου αποφάσισε να ταράξει λίγο τα νερά, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά τον γάμο. Πρόκειται για ένα πανέμορφο τοπίο της αγαπημένης της Ύδρας.

Η ανάρτηση της Τόνιας Σωτηροπούλου μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας γάμος

Οι σχέσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου πριν τον Κωστή Μαραβέγια

Αλέξης Γεωργούλης

 Τόνια Σωτηροπούλου γεωργούλης

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013. Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2017 η σχέση τους ήταν συνέχεια ένα από τα κορυφαία θέματα προς συζήτηση στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο και οι δυο τόνιζαν πως πέρα από το ερωτικό στοιχείο τους συνδέει διαχρονικά μία δυνατή ανθρώπινη σχέση. Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική τους σχέση ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016, παρόλο που οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

 Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μετά τον Γεωργούλη στην ζωή της μπήκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τώρα δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη! Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα πολυσυζητημένο σκάνδαλο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.