Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της για την επιλογή του MEGA να παρουσιάσει το Mega Star

Ενοχλημένη η Μαντώ Γαστεράτου με την απρόοπτη αυτή αλλαγή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κόνι Μεταξά: Η απάντησή της για την επιλογή του MEGA να παρουσιάσει το Mega Star

Στο τιμόνι της παρουσίασης του Mega Star δεν θα είναι φέτος η Μαντώ Γαστεράτου αλλά η Κόνι Μεταξά, με την πρώτη να φαίνεται ενοχλημένη, μιας και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχε γίνει μια πρώτη συνάντηση και μια πρώτη συζήτηση τον Ιούλιο για το MEGA Star, λίγο πριν τις διακοπές.

Έφυγα με την αίσθηση ότι θα συνεχίσουμε και θα είμαστε παρέα στην καινούργια σεζόν. Αλλά τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι δεν θα συνεχίσει η συνεργασία μας».

Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια πρόκειται να είναι η νέα παρουσιάστρια και το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και απάντησε σχετικά με το εν λόγω θέμα.

Η απάντηση της Κόνι για την παρουσίαση του Mega Star

«Δεν είναι δικιά μου δουλειά. Είναι μόνο δουλειά του καναλιού αυτό. Δεν έχω εγώ να κάνω κάτι με την επιλογή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση για το Mega Star με την Κόνι Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη

Το «MEGA STAR», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που έγραψε τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη, έρχεται και αυτή τη σεζόν στο MEGA

Από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το «MEGA STAR» επιστρέφει ανανεωμένο με το πιο δυνατό και fun δίδυμο στην παρουσίαση: την ανατρεπτική, εκκεντρική και ταλαντούχα Konnie Μεταξά και τον καταξιωμένο DJ των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών στην Ελλάδα, Αντώνη Δημητριάδη.

Κάθε Σάββατο, στις 16:30 στο MEGA, η Konnie και ο Αντώνης θα μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό και το πάθος τους για τη μουσική, θα μας ενημερώνουν για όλα όσα συμβαίνουν στην εγχώρια μουσική βιομηχανία και θα μας κρατούν την καλύτερη παρέα.

Το «MEGA STAR» τα έχει όλα. Μουσικά νέα, ξεχωριστές unplugged ερμηνείες, events, throwback σε αγαπημένα κομμάτια από περασμένες δεκαετίες και τα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια. Ακόμα, κάθε εβδομάδα η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται δύο αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που μιλούν για τη σχέση τους με τη μουσική και απαντούν στις «δύσκολες» ερωτήσεις των παρουσιαστών. Από το «MEGA STAR» δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αστεία challenges στους καλεσμένους, που σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα.

«MEGA STAR» - Πρεμιέρα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 16:30

Κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA