Χριστίνα Αλεξανιάν: «Η συνεργασία μου με τον Φιλιππίδη ήταν εκπληκτική, με ευγένεια»

«Έπεσαν όλοι να την φάνε την Κωνσταντινίδου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Αλεξανιάν: «Η συνεργασία μου με τον Φιλιππίδη ήταν εκπληκτική, με ευγένεια»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν το απόγευμα της Τρίτης (12/10). Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο κατήγγειλε δημόσια πριν μερικές ώρες και η Σίσσυ Καλλίνη.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Αλεξανιάν για τον Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με έχει σκηνοθετήσει και στο θέατρο, μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη -γιατί την έπιασαν την Ελισάβετ να την σκοτώσουν που είπε ότι συνεργάστηκε καλά. Συνεργαστήκαμε καλά, συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για μένα και για την Ελισάβετ. Όταν έπεσαν όλοι να την φάνε έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας της. Η συνεργασία μου ήταν εκπληκτική, με ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά.

Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό… Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα όλα αυτά. Γιατί εγώ επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, η δική μου προσωπική εμπειρία και συνεργασία -γιατί αυτό μπορώ να καταθέσω με εντιμότητα- ήταν πάρα πολύ καλή. Είχαμε μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Εγώ, πάντως, αν είχε γίνει κάτι που να παρίσταμαι μπροστά, θα είχα πάρει θέση».

«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή»

Στην εκπομπή Love it παραχώρησε συνέντευξη η Μίνα Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέροντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει προς το πρόσωπο του για έναν βιασμό δυο απόπειρες, εκείνη έχει καλή άποψη για τον ίδιο.

«Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα. Όταν δουλεύω, θέλω να αμείβομαι, μόλις ακούω για ποσοστά, λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αν ήθελα να είχα ρόλο, θα τον είχα. Δεν έχει καλό κόσμο αυτός ο χώρος, έχουν πολλά ταμπού», είπε αρχικά για τη ζωή της.

«Εγώ μια ζωή έβλεπα μέσα στο χώρο ότι κορίτσια 20 ετών ήταν με εξηντάρηδες ηθοποιούς, στην ηλικία του παππού τους. Ήξερα κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Εγώ αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες, δεν θα το έκανα, κάτι μετά από χρόνια, δεν υπάρχει λόγος. Εγώ αν είχα παιδιά και ήμουν παντρεμένη, δεν θα το έκανα, θα με ξεφτίλιζα. Αυτά λέγονται όταν γίνονται».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε ένα μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος έστω και για μία ώρα σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή».