Πένθος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πένθος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Βυθισμένη στο πένθος βρίσκεται από χθες (11/10) η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια έχασε από τη ζωή έναν καλό της φίλο, τον Σωτήρη Λαφαζάνη, τον ιδιοκτήτη του θρυλικού μπαρ «Αρχάγγελος», μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουγείο.

Η Ελεονώρα θέλησε να τον αποχαιρετήσει δημόσια, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με στιγμές τους, ενώ μια συγκινητική φωτογραφία δημοσίευσε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Το αντίο της Ελεονώρας Ζουγανέλη στον Σωτήρη Λαφαζάνη

«Εσύ μου το έμαθες φίλε μου αυτό το τραγούδι όπως και πολλά άλλα… Εσύ με έβλεπες και ήξερες χωρίς λόγια τι και πως. Και εγώ τώρα δεν έχω λόγια για εσένα. Ας αφήσουμε και πάλι τα τραγούδια να μιλήσουν... ????» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

«Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία! Δεν αντέχω άλλο»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα βρεθεί το Σάββατο 15 Μαΐου Στο σπίτι με το MEGA για να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά. Λίγες ημέρες πριν η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αρχικά αναφέρθηκε στον καινούργιο της δίσκο με τίτλο: «Πάρ’ το αλλιώς»: «Είναι μια πρόταση από εμάς όσο μπορεί ο καθένας να το δει κάπως αλλιώς. Όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι και νιώσουμε ότι αρχίζουν τα πράγματα να στενεύουν με μια διαφορετική ματιά μπορεί να γίνουν τα πράγματα πιο ευνοϊκά».

Σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξομολογήθηκε «Έχω κάνει πολύ μεγάλο προσωπικό αγώνα για να μου χρειάζεται μια παγκόσμια καταστροφή για να βρω ενδιαφέροντα και να παρατηρούσα πράγματα που δεν παρατηρούσα. Δεν με χαροποίησε και δεν μου φώτισε καμία πλευρά της ζωής. Μου σκοτείνιασε την καθημερινότητα, μου στέρησε την ελευθερία μου και δεν αντέχω άλλο».

Όσον αφορά το γάμο της: «Περίμενα ότι θα μάθω πράγματα με αυτό το καινούργιο πολύ σοβαρό κομμάτι που συμβαίνει στη ζωή μου και αυτό συμβαίνει. Περνάω καλά και μαθαίνω. Αυτό που χαρακτηρίζει τις σχέσεις πετυχημένες είναι να έχουν αλήθεια και κοινό στόχο. Ο μόνος κοινός στόχος είναι η αγάπη και η εξέλιξη. Αν αυτά υπάρχουν όλες οι σχέσεις εξελίσσονται. Έχω πολλά σχέδια και συνεχώς ανατρέπονται. Θέλω να βγω το καλοκαίρι περιοδεία και να συνεχίσω να τραγουδάω».