Insta Poll: Θέλετε να δείτε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του Εκατομμυριούχου;

Μπείτε στο instagram του Youweekly να ψηφίσετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Insta Poll: Θέλετε να δείτε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του Εκατομμυριούχου;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τελικά θα είναι ο παρουσιαστής του «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος εξήγησε πως μέχρι στιγμής το κόνσεπτ που προχωράει είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», ενώ ο «Εκατομμυριούχος» βρίσκεται προς το παρόν στον πάγο.

«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά με ευχαριστεί. Το απολαμβάνω. Δεν ξέρω πόσοι μνηστήρες προέκυψαν για τον "Εκατομμυριούχο". Το ξέθαψα το παιχνίδι αυτό για να εξηγήσω ότι θέλω πολύ να το κάνω.

Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να συμβεί. Δεν ήταν να γίνουν όλα τα παιχνίδια τώρα. Δεν θα γινόταν τώρα και το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και ο “Εκατομμυριούχος”.

Εγώ θεωρούσα ότι στα τρία χρόνια που θα είμαι στον ΑΝΤ1, με το συμβόλαιό μου, είχα βάλει μέσα, ότι θα ήθελα αυτά τα δύο προγράμματα αν γίνουν στην Ελλάδα να έχω μια οψιόν… Η συζήτηση έχει μείνει στο ότι θα το παρουσιάσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ωστόσο, εμείς κάναμε ένα poll στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly στο instagram και σας ρωτήσαμε αν θέλετε πράγματι να τον δείτε στο τιμόνι της παρουσίασης του Εκατομμυριούχου! Το poll τρέχει ακόμα οπότε μπείτε να ψηφίσετε!

Insta Poll Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση του Εκατομμυριούχου