«Ήμουν 23 όταν με πήγε ο Λιγνάδης στο δωμάτιο του και...» - Ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ΄ Ερρίκο αποκαλύπτει

Η σπάνια εξομολόγηση για την εμπειρία του με τον σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν 23 όταν με πήγε ο Λιγνάδης στο δωμάτιο του και...» - Ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ΄ Ερρίκο αποκαλύπτει

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά 8 Λέξεις, και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ζήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε προσκαλέσει στο δωμάτιό του ενώ του είχε δείξει πως έχει πρόθεση να τον φλερτάρει. Το φλερτ του έμεινε μόνο σε λόγια και όταν ο νεαρός αισθάνθηκε άβολα αποχώρησε.

Η αποκάλυψη του Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα αλλά στο τέλος έφυγα. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκλονιστική συνέντευξη του Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο στο περιοδικό YOU

Σε λένε Τζούλιο-Φίλιππο και πήρες το μεσαίο όνομα του πατέρα σου...

Σωστά, Φίλιππο τον φώναζαν. Δούλευε διπλωμάτης στην ιταλική πρεσβεία σε διάφορες πόλεις, όπως στο Παρίσι όπου γεννήθηκα, επειδή ζούσαν εκεί οι γονείς μου. Πέθανε όταν ήμουν 16 μηνών και επέστρεψα με τη μητέρα μου στην Κύπρο.

Θυμάσαι κάτι από εκείνον;

Όχι.

Σε ποιον βρήκες το πατρικό πρότυπο;

Σε κανέναν, δεν υπήρχε πατρική φιγούρα. Ίσως σε φίλους της μαμάς μου, σε γονείς φίλων μου και σε αυτά που έβλεπα από σειρές στην τηλεόραση.

Είπες ποτέ στη μητέρα σου «δεν θέλω να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου»;

Δεν είχα πρόβλημα να την ξαναφτιάξει. Για εκείνη όμως ο πατέρας μου ήταν κάτι ιδανικό και αφού τον «έχασε» δεν ήθελε μετά να συμβιβαστεί με κάτι μέτριο.

Από τι «έφυγε» ο πατέρας σου;

Από λευχαιμία, δύσκολη αρρώστια.