Τσουρός για Μελέτη: «Έχουμε δει ο ένας τον άλλο όπως μας γέννησε η μάνα μας»

«Πάγωσαν» όλοι στον αέρα του Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσουρός για Μελέτη: «Έχουμε δει ο ένας τον άλλο όπως μας γέννησε η μάνα μας»

Ένα ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (13/10) στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όταν ο Κώστας Τσουρός δε δίστασε να αποκαλύψει πως ο ίδιος και η Ελεονώρα Μελέτη, έχουν δει ο ένας τον άλλον ολόγυμνο!

Ο Κώστας Τσουρός αρκετές φορές κάνει πλάκες μαζί με τους συνεργάτες του στον αέρα της εκπομπής, ενώ χθες (12/10), δε δίστασε να διαπληκτιστεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η επική ατάκα του Κώστα Τσουρού για την Ελεονώρα Μελέτη

«Ο Κώστας κι εγώ ξέρουμε απόκρυφα μυστικά ο ένας του άλλου», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή την ατάκα της αυτή, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε: «Έχουμε δει ο ένας τον άλλον όπως μας γέννησε η μάνα μας».

«Έχουμε υπάρξει και σε μια νιότη, σε μια πιο ανέμελη νιότη», τόνισε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Θυμάσαι που στο τέλος είχαμε μείνει μόνοι μας στην παραλία και λέγαμε θα μας δει κανείς τώρα και θα νομίζει άλλα».

«Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου»

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου (2/10) ο Κώστας Τσουρός. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μπούλινγκ στον χώρο της εργασίας αλλά και στην ιστορία με το χαστούκι που φημολογούνταν πως έδωσε σε μια συνάδελφο του. Πριν λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος μάλιστα ξέσπασε και κατά των celebrities.

«Είχαμε προσπαθήσει άλλες τρεις φορές με την Ελεονώρα να κάνουμε μαζί εκπομπή και δεν γινόταν. Φέτος το MEGA το κατάφερε. Είχαμε μια περίεργη ιστορία με την Ελεωνόρα σε μια παραλία γυμνιστών, άλλα δεν είναι σωστό να την πω.

Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει ακουστεί για εμένα είναι ότι χτύπησα μια συνάδελφο μου. Έχει γραφτεί και αυτό για μένα, το οποίο είναι ανακρίβεια γιατί αν όντως είχα χτυπήσει μια συνάδελφο μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα.

Πραγματικά δεν θέλω να θυμάμαι τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Μου έκανε πάρα πολύ κακό ψυχολογικά και παράλληλα μου έδωσε όμως δύναμη για να προχωρήσω. Εκεί ακριβώς είδα ότι πάρα πολλοί άνθρωποι σε αυτό τον χώρο, όταν θεωρούν ότι μπορούν να σε βρουν και να σου κάνουν κακό, θα στο κάνουν».