Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι της στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Η υπέροχη ανάρτηση με το εντυπωσιακό νυφικό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτοί ήταν οι κουμπάροι της στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε ευχαριστήσει από καρδιάς τους κουμπάρους της στον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι ήταν και αυτοί που της έφτιαξαν το νυφικό.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με 10 εκλεκτούς καλεσμένους (δείτε εδώ ποιοι ήταν), στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Ο χώρος που πραγματοποιήθηκε ο γάμος ήταν απλά παραμυθένιος (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι σχεδιαστές του οίκου Miro, οι οποίοι επιμελήθηκαν το εντυπωσιακό νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός τους ευχαρίστησε προσωπικά για την υπέροχη δημιουργία τους και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται κάθε λεπτομέρεια του νυφικού.

Η αποκάλυψη της Τόνιας Σωτηροπούλου για τους κουμπάρους της στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

«Το όμορφο αυτό νυφικο το έφτιαξε κυριολεκτικά με τα χέρια του ο ένας από τους δυο κουμπάρους μας @giannisraptis ( ο δεύτερος είναι ο @georgeboukouvalas ) και ο αγαπημένος @dimitrismastrokalos. Είπα στον Γιάννη να κάνει όπως θέλει το νυφικό μου γιατί ποτέ δεν το είχα σκεφτεί. Γιάννη και Δημήτρη σας ευχαριστώ, ακόμα και να το είχα σκεφτεί δεν θα ήταν ποτέ κάτι τόσο όμορφο», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η πρώτη βόλτα μετά τον γάμο - Με φόρμες και μάσκες στα σοκάκια της Ύδρας

Λίγες ώρες μετά τον μυστικό γάμο που διοργάνωσαν στο νησί της Ύδρας, την Δευτέρα 11/10, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου απαθανατίστηκαν αποκλειστικά από τον φακό του Youweekly.gr να κάνουν βόλτα στα σοκάκια του νησιού πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Αθλητικά ντυμένοι, σχεδόν σεταρισμένοι, οι δυο τους κρατούσαν στο χέρι το σκυλάκι τους και μιλούσαν με τον κόσμο που τους πλησίαζε. Τηρώντας τα μέτρα περιφέρονταν με μάσκα.

Όπως μάθαμε, η Τόνια Σωτηροπούλου ήταν πανέμορφη μέσα στο minimal νυφικό της την προηγούμενη βραδιά (δείτε το εδώ).

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου γάμος