Για πρώτη φορά: Βίντεο ντοκουμέντο από το καυτό φιλί του Μαραβέγια στην Σωτηροπούλου δίπλα στην γαμήλια τούρτα

Πιο διαχυτικοί από ποτέ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά: Βίντεο ντοκουμέντο από το καυτό φιλί του Μαραβέγια στην Σωτηροπούλου δίπλα στην γαμήλια τούρτα

Το απόγευμα της Δευτέρας 10/10 η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, κρυφά, τέλεσαν τον γάμο τους σε ένα φαντασμαγορικό ξενοδοχείο στο νησί της Ύδρας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Από εκείνη την στιγμή και μετά κούτσα κούτσα γίνονται αποκαλύψεις από το μυστήριο αυτό, είτε από τους ίδιους τους νεόνυμφους με αναρτήσεις τους στα social media, είτε από τους λίγους καλεσμένους που παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν μαζί τους το ευτυχές γεγονός.

Το πρωί της Τετάρτης 13/10 η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα; του OPEN έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το πιο απίστευτο βίντεο από την συγκεκριμένη βραδιά: Την στιγμή του φιλιού μεταξύ των παντρεμένων, μπροστά από την γαμήλια τούρτα!

Τα λόγια είναι περιττά...

Το φιλί του Μαραβέγια στην Τόνια

Λίγα λεπτά αργότερα, ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την συγκεκριμένη στιγμή:

Το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου

Όπως αναφέρθηκε από την δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη, το νυφικό ήταν off-white, είχε αναφορές στην δεκαετία του 20. Ήταν μακρύ και sleep dress. Επίσης, το νυφικό στον χώρο έφτασε 4 και 10 και το πέπλο ήταν κεντημένο όλο με πέρλες.