Σάσα Σταμάτη: «Θα κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου»

«Έχω μέσα μου θυμό και δεν μπορώ να το διαχειριστώ τηλεοπτικά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Θα κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε πριν από μερικές μέρες για τον θάνατο του πατέρα της, εξηγώντας πως έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί νομικά προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Η δημοσιογράφος είχε εξηγήσει πως ο πατέρας της δε δέχθηκε σωστή θεραπεία με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για τον πατέρα της

«Θα κινηθώ όπως ακριβώς έγραψα στο ποστ. Νομίζω ότι το ποστ εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί από και και πέρα και το θέμα θα πάει στη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αυτό που πρέπει να αποφασίσει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.

Λαμβάνω χιλιάδες μηνύματα από το περασμένο Σάββατο από ανθρώπους που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους από ιατρικά λάθη. Το ποστ το ανέβασα γιατί ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα. Πραγματικά δεν περίμενα ότι είναι τόσα πολλά τα θύματα.

Έχω μέσα μου θυμό και δεν μπορώ να το διαχειριστώ τηλεοπτικά, για αυτό και το έγραψα. Φαντάζομαι πως όποιος άνθρωπος χάσει έναν δικό του άνθρωπο πονάει. Δεν έχει να κάνει μόνο με μένα», είπε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Η συγκίνηση της Σάσας Σταμάτη για τον πατέρα της στο J2US

Η Σάσα Σταμάτη ερμηνεύοντας τους στίχους έφερε στον μυαλό της τον πατέρα της ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή. «Για σένα μπαμπά εκεί ψηλά» είπε η Σάσα. Πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπως και από τον Σταμάτη Φασουλή.

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου όμως είπε πως ήρθε σε αμήχανη θέση βλέποντάς την και έκανε λόγο για «συναισθηματικό εκβιασμό» που καλό θα είναι να αποφύγει στο μέλλον η παίκτρια.