Η Σάσα Σταμάτη "σπάει" τη σιωπή της πρώτη φορά μετά το θάνατο του πατέρα της

«Από το περασμένο Σάββατο....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σάσα Σταμάτη

Κόλαφος είναι η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για το θάνατο του πατέρα της, που την βύθισε στο πένθος. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της μπορεί να έφυγε από τη ζωή λόγω ιατρικού λάθους στο κέντρο όπου νοσηλευόταν.

Χαρακτηριστικά, νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπως έγραψε η ίδια, και αφού δεν έλαβε την κατάλληλη θεραπεία υπέστη μια ανεπανόρθωτη βλάβη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του. Για το λόγο αυτό πρόκειται να κινηθεί νομικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Σάσα Σταμάτη μιλά για τον πατέρα της μετά το θάνατο του, αφού καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε πει πως δεν είναι έτοιμη να αναφερθεί στο συγκεκριμένο άσχημο γεγονός.

Η ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη

«Από το περασμένο Σάββατο έχω δεχτεί χιλιάδες προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης και σας ευχαριστώ πολύ. Ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης και αφού δεν έλαβε την απαιτούμενη θεραπεία υπέστη ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη βλάβη της υγείας του που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Από πλευράς μου, στρέφομαι στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο πατέρας μου ήταν θύμα ιατρικού λάθους, αλλά και να συμβάλλω στην προσπάθεια να μην υπάρχουν άλλα θύματα σαν τον πατέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

H ανάρτηση της Σάσας Σταμάτη για το θάνατο του πατέρα της

Συντετριμμένη η Σάσα Σταμάτη στην κηδεία του πατέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες βίωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια του ALPHA, Σάσα Σταμάτη, η οποία έχασε τον πατέρα της. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 5/4 και ήταν πραγματικά συντετριμμένη.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νεκροταφείο της Μάνδρας όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία. Η Σάσα Σταμάτη βρισκόταν σε κάθε στιγμή στο πλευρό της μητέρας της και η μία έδινε κουράγιο στην άλλη.

Στην κηδεία ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο που ισχύει για την προστασία από τον κορωνοϊό και έτσι στο νεκροταφείο βρέθηκαν μόνο λίγοι φίλοι και συγγενείς της παρουσιάστριας.

Σάσα Σταμάτη νεκροταφείοΣάσα Σταμάτη κηδείαΣάσα Σταμάτη πατέρας