«Θα πήγαινα στη φυλακή να δω τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη»

«Πάντα βρίσκω και ελαφρυντικά και με ενδιαφέρει και ο άνθρωπος που είναι σε κρίση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Θα πήγαινα στη φυλακή να δω τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάει στη φυλακή για να τους συναντήσει.

Όπως εξήγησε θα ήθελε να δει τι έχουν να του πουν, ενώ τόνισε πως όλο αυτό που τους συμβαίνει δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τις τελευταίες μέρες, οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια μιας και ο ηθοποιός βρέθηκε της εισαγγελέως.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ζούλια για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Λυπάμαι γιατί ήταν και οι δύο πολύ άξιοι άνθρωποι στον χώρο, ταλαντούχοι και αυτό πρέπει να το πούμε, οπότε δεν είναι μόνο το ανάθεμα, η δυσαρέσκεια, είναι και μια πίκρα, μια στεναχώρια.

Θα πήγαινα να τους επισκεφτώ, γιατί εγώ είμαι έτσι, σκέφτομαι έτσι. Πάντα βρίσκω και ελαφρυντικά και με ενδιαφέρει και ο άνθρωπος που είναι σε κρίση, που παίρνει ένα κοινωνικό ανάθεμα και πράγματι θα ήθελα και διαπροσωπικά να δω τι θα μου πουν για όλο αυτό.

Όλο αυτό που τους συνέβη, το οποίο είναι πάρα πολύ άγριο και πήρε και πολύ μεγάλες διαστάσεις. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθείς σε μία τέτοια θέση, τέτοιας κοινωνικής κατακραυγής», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ζούλιας.

«Ήμουν 23 όταν με πήγε ο Λιγνάδης στο δωμάτιο του και...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά 8 Λέξεις, και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ζήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε προσκαλέσει στο δωμάτιό του ενώ του είχε δείξει πως έχει πρόθεση να τον φλερτάρει. Το φλερτ του έμεινε μόνο σε λόγια και όταν ο νεαρός αισθάνθηκε άβολα αποχώρησε.

«Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα αλλά στο τέλος έφυγα. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα», είπε χαρακτηριστικά.