Η άγνωστη σχέση του Πετρή από τον Σασμό με την Βάσω Λασκαράκη

Γνώριμοι από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η άγνωστη σχέση του Πετρή από τον Σασμό με την Βάσω Λασκαράκη

Η νέα σειρά του ALPHA, Σασμός, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό 13/10 επεισόδιο). Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Πέτρος Βρουλάκης - Κώστας Νικούλι όπως είναι το πραγματικό όνομα του -Στην σειρά είναι ο γιος της Μαρίνας και αδελφός της Αργυρώς αγαπητός, προσηνής, ερωτιάρης και γλεντζές.

Δεμένος με την οικογένειά του, εργατικός και ώριμος για την ηλικία του. Δεν είναι φανατικός κ είναι έτοιμος να συνυπάρξει με την οικογένεια των Σταματάκηδων, με τον Αστέρη μάλιστα τον συνδέει μια άτυπη αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, όλα αυτά όμως ανατρέπονται όταν μαθαίνει για την ερωτική σχέση της αδελφής του με τον Αστέρη.

Το θέμα μας, όμως, εδώ είναι άλλο...

Ο κατά κόσμον Κώστας Νικούλι τι σχέση έχει με τη Βάσω Λασκαράκη; Τον ηθοποιό δεν τον είδαμε για πρώτη φορά στη σειρά καθώς είχε παίξει για πρώτη φορά πάλι σε σειρά του ALPHA.

Γνώριμοι από το παρελθόν Βάσω Λασκαράκη και Κώστας Νικούλι

Πρόκειται για τη σειρά «Έρωτας μετά» που υποδυόταν τον εξώγαμο γιο της Βάσως Λασκαράκη. «Με είχε καλέσει ο Ανδρέας Μορφονιός για το ρόλο ενός μπάρμαν στην κωμωδία του Alpha «Σπίτι είναι».

Τελικά με είδαν από την παραγωγή του «Έρωτας μετά» και βρέθηκα με το σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο να μου προτείνει το ρόλο του Δημήτρη. Φυσικά, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου, ενθουσιάστηκα και έτσι ξεκινήσαμε».

Για τη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει: «Πάρα πολύ καλή. Υπάρχει μία προστασία από την πλευρά της και από την πρώτη στιγμή συνεργαστήκαμε άψογα».

Η ηλικία, η καταγωγή και η σύντροφος του τηλεοπτικού Πετρή

Ο Κώστας Νικούλι έχει γεννηθεί στις 1 Οκτωβρίου 1994. Έχει καταγωγή από την Αλβανία, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Έχει κατακτήσει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την “Ξενία” από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Πέτρος είναι και δεσμευμένος! Η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά ονομάζεται Κατερίνα Μαούτσου και είναι επίσης ηθοποιός.