Σασμός: Τραγικές στιγμές για Βασιλική και Μαθιό

Όλα όσα θα δούμε στο νέο συγκλονιστικό επεισόδιο (13/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Τραγικές στιγμές για Βασιλική και Μαθιό

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η Βασιλική με τον Μαθιό θα ζήσουν τραγικές στιγμές με το σοβαρό τροχαίο που θα έχει ο Νικηφόρος.

Η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν έρθει κοντά, παρά τις προσπάθειες της Βασιλικής να τον απομακρύνει. Τελικά στα επόμενα επεισόδια θα ενδώσει στον πειρασμό του (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τη σχέση τους).

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 24

Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη… Ο Πέτρος δέχεται μία αναπάντεχη οικονομική πρόταση, την ώρα που η Μαρίνα έρχεται ολοένα και πιο κοντά με τον Αντώνη.

Η σχέση Μαθιού και Βασιλικής δοκιμάζεται, ενώ ο Τάσος ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ είναι η ερωμένη του Αστέρη! Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται σε σύγκρουση, η οποία θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα. Λόγια σκληρά θα ειπωθούν, αλήθειες που πονάνε θα βγουν στην επιφάνεια, την ώρα που ένα σοβαρό τροχαίο έρχεται να κλονίσει συθέμελα τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες.

Η ώρα της κρίσης για τον Μαθιό - Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον Σασμό

Ο Δημήτρης Λάλος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους ηθοποιούς του Σασμού που έχει καταφέρει να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Τι κι αν είναι ο φονιάς του Στεφανή, το Twitter τον αποθεώνει με κάθε ευκαιρία.

Η συνέχεια της σειράς λοιπόν αναμένεται να είναι συγκλονιστική. Η ώρα της κρίσης φαίνεται πως θα έρθει συντομότερο απ' ό, τι περιμέναμε για τον Μαθιό, ο οποίος θα αποφασίσει να βγάλει από πάνω του το βάρος των αμαρτιών του.

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Λάλος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τα παρασκήνια από τη σκηνή της εξομολόγησης του Μαθιού στην εκκλησία, την οποία θα παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό.