Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: Πιάνουν στα πράσα την Βασιλική να φιλιέται με τον δολοφόνο του άνδρα της, Μαθιό

Το πρόσωπο που θα τους δει και θα ανατρέψει τα πάντα

Σασμός: Πιάνουν στα πράσα την Βασιλική να φιλιέται με τον δολοφόνο του άνδρα της, Μαθιό
TV24 10.10.2021 08:20
Από Youweekly Team

O Mαθιός φοβάται ότι ο Μανόλης μπορεί και να τον έχει δει και κρυφά προσπαθεί να μάθει αν κάποιος έχει πει κάτι από το οποίο να προσανατολίζεται η αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή. Την ίδια στιγμή στον Σασμό, ο έρωτάς του για τη Βασιλική φουντώνει όλο και πιο πολύ, ενώ ο Μανόλης συνεχίζει να περνάει εφιαλτικές στιγμές, σε σημείο που σκέφτεται να πει όλη την αλήθεια.

Την ώρα που ο Μανόλης και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται για να πάνε στο πανεπιστήμιο, ο Μανόλης συνεχίζει να δέχεται μεγάλη ψυχολογική βία από την αδελφή του τη Θοδώρα, που τον απειλεί ότι θα πάει στην αστυνομία: «Γιατί δεν μιλάς, ρε βλαμμένο; Τι φοβάσαι; Μη σε σκοτώσει κι εσένα; Τέρμα τα αστεία. Λέγε, ο Πέτρος ο Βρουλάκης το έκανε, ε; Λοιπόν θα πας και θα τον καταδώσει σήμερα κιόλας, αλλιώς θα πάω εγώ», τον φοβερίζει. Ο Μανόλης δεν αντέχει τις τύψεις και το βαρύ μυστικό που κουβαλάει. Την ώρα που η σειρά αλλάζει ώρα προβολής.

Οι εφιάλτες τα βράδια γίνονται όλο και πιο έντονοι, ενώ σιγά-σιγά έχει αρχίσει να σκέφτεται μήπως να πει επιτέλους την αλήθεια. Λίγο αργότερα ο αστυνομικός θα τον συναντήσει την ώρα που ψαρεύει: «Ελα Μανόλη, μπες στη βάρκα να ψαρέψουμε, να περάσει η ώρα», του λέει. Σ’ αυτή όμως την τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη, ο αστυνόμος προσπαθεί να ψυχολογήσει το παιδί και να καταλάβει αν λέει αλήθεια ότι δεν ξέρει τίποτα. Ωστόσο, η ίδια βαρκάδα θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. νώ, φτάνει και η ώρα της κρίσης για τον Μαθιό.

Αυτός βλέπει Μαθιό και Βασιλική να φιλιούνται στον Σασμό

Ο Μανόλης σχεδόν το έχει αποφασίσει να πάει στην αστυνομία, αλλά ένα ακόμα γεγονός θα του κλείσει και πάλι το στόμα. Λίγες ώρες αργότερα, κάνοντας μια βόλτα με τον σκύλο του, πέφτει επάνω σε μια σκηνή που τον κάνει να παγώσει στην κυριολεξία. Βλέπει τον Μαθιό με τη Βασιλική να φιλιούνται με πάθος. Το μυαλό τού Μανόλη σταματάει. Πώς είναι δυνατόν η μάνα του Νικηφόρου να φιλιέται με τον ξάδελφο του άντρα της και τον φονιά του; Μήπως ξέρει; Μήπως μαζί είχαν σχεδιάσει τον φόνο του για να τον βγάλουν από τη μέση και να είναι μαζί ζευγάρι;

Ο νικηφόρος στον Σασμό πιάνει στα πράσα την Βασιλική να φιλιέται με τον δολοφόνο του άνδρα της, Μαθιό

Ολα αυτά τα ερωτηματικά τριγυρίζουν στο μυαλό του και κάνει ξανά πίσω. «Όχι, δεν πρέπει να μιλήσω σε κανέναν ό,τι κι αν γίνει», σκέφτεται και φεύγει τρομαγμένος από αυτά που είδε στη βόλτα του. Οι μέρες περνάνε και ο Μανόλης με τον Νικηφόρο έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση στο Ηράκλειο. Ωστόσο οι εφιάλτες του Μανόλη επιστρέφουν ακόμα πιο τρομακτικοί και μαζί με τις πιέσεις της αδελφή του, σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό. Τραγικές ώρες βέβαια περνάει και η Στέλλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος τα ψέματα για Αστέρη και Αργυρώ στον Σασμό - Ο Μαθιός έτοιμος να τα μάθει όλα

Σασμός: "Για αρκετά επεισόδια θα..." - Ο "Μανώλης" αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ομολογεί τον φονιά

Share