Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε προχωρήσει σαν εκπομπή, δείχνουμε και πλάνα από πρώην μου»

Όλα όσα ανέφερε on air για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουμε προχωρήσει σαν εκπομπή, δείχνουμε και πλάνα από πρώην μου»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος διατηρεί σχέση μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ σε αυτή την εκπομπή έχουμε προχωρήσει ε; Δείχνουμε πλάνα από πρώην…δεν έχουμε τέτοια θέματα… Δε με ρωτήσατε…

Κανένα θέμα ρε παιδιά, δε πειράζει…Κανένα θέμα, ούτως ή άλλως σας το έχω ξαναπεί, πόσα χρόνια έχω χωρίσει με τον Βασίλη; Πάρα πολλά.

Είμαι με τον Φίλιππό τρία, έχω χωρίσει 7-8 χρόνια. Αν τον δω έξω θα του μιλήσω, δε κάνουμε παρέα αλλά να είναι καλά ο άνθρωπος. Χαίρομαι πολύ για τον Βασίλη με την Κωνσταντίνα γιατί τον βλέπω και εκείνον καλά, από αυτά που καταλαβαίνω από το πρόσωπό του επειδή τον γνωρίζω. Και την Κωνσταντίνα τη βλέπω πολύ καλά».

Στη συνέχεια, η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, Έλενα Πολυκάρπου, θέλησε να την πειράξει και είπε: «άντε και εσύ κουμπάρα Κατερίνα».

Τότε, η παρουσιάστρια απάντησε: «Έλενα τι λες; Είναι δυνατόν; Παιδιά δεν είμαστε εδώ Σουηδία αλλά βλέπω δυο ανθρώπους που είναι καλά και ότι αυτή η σχέση θα προχωρήσει. Αν είσαι άνθρωπος που εκτιμάς εκείνους που έχεις υπάρξει μαζί τους χαίρεσαι. Και εγώ ξέρω ότι και ο Βασίλης χαίρεται για μένα που είμαι καλά».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σταθοκωστόπουλου

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη αλλά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αφού βρισκόντουσαν στο πάρτι γενεθλίων της Queeen Dina.

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει τον Χάρη Λεμπιδάκη γιατί δεν πήγε στο πάρτι λέγοντας μια επική ατάκα για τον πρώην σύντροφό της και νυν σύντροφο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χάρη εσύ γιατί δεν πήγες στο πάρτι της Κωνσταντίνας; Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα. Έχουμε χωρίσει χρόνια με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Έχουμε βρεθεί και έξω και όλα καλά. Χαίρομαι που τον βλέπω καλά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.