Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Δέχθηκα παρενόχληση από ομοφυλόφιλο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος: «Δέχθηκα παρενόχληση από ομοφυλόφιλο»

Στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε συνέντευξη ο Στάθης Αγγελόπουλος. Μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν αλλά μίλησε και για την τσιγγανική του καταγωγή.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, και ίσως κρυφός που μου είπε «θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, , έλα να με πάρεις από τον Πειραιά».

Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω μου είπε, «μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να κάτσουμε;». Του έριξα λίγο τα… μπινελίκια του και σηκώθηκα και έφυγα»!

«Βίωσα πάρα πολύ μπούλινγκ για την τσιγγάνικη καταγωγή μου. Μέχρι και τώρα βιώνω. Όταν συμβαίνει κάτι, το πρώτο που θα μου πουν είναι «άντε ρε γύφτε από δω πέρα». Βεβαίως το έχω δεχθεί και από συναδέλφους μου. Εντάξει, «ο γύφτος». Δεν είναι όμως έτσι. Εγώ χαίρομαι και είμαι περήφανος για την φυλή του πατέρα μου».

Μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι δηλώσεις του Στάθη Αγγελόπουλου

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ αλλά το εμβόλιο δεν με έχει πείσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή T-Live βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη μάχη που έδωσε πριν από λίγο καιρό με τον κορωνοϊό και για την απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο.

O τραγουδιστής εξήγησε πως προτιμά να πεθάνει από κορωνοϊό παρά να κάνει το εμβόλιο μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει πειστεί πως είναι ασφαλές.

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορωνοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο. Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες.

Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», είπε χαρακτηριστικά.