«Άδειασε» τη Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της ο Μουρατίδης - «Έχετε εκπομπή που δεν...»

«Κάγκελο» η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Άδειασε» τη Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της ο Μουρατίδης - «Έχετε εκπομπή που δεν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε με αρκετά καυστικό τρόπο τις ψυχαγωγικές εκπομπές, βάζοντας μέσα και αυτή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Όπως εξήγησε, οι εκπομπές αυτές έχουν περιεχόμενο που δεν τον ενδιαφέρει ενώ την ίδια στιγμή του αρέσει πολύ να παρακολουθεί talent shows αν και πριν λίγο καιρό είχε «αδειάσει» τις κριτικές επιτροπές που επιλέγονται τα τελευταία χρόνια για αυτά τα προγράμματα.

Το σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

«Στην τηλεόραση παρακολουθώ μόνο ότι με ενδιαφέρει. Τα ριάλιτι δεν τα βλέπω ούτε κατά διάνοια, βαριέμαι φρικτά. Όπως βαριέμαι και τις εκπομπές, όχι σαν και αυτήν για να μην πω τώρα που είμαι καλεσμένος. Γιατί έχετε, σας βάζω και σας μέσα λοιπόν να ξεμπερδεύουμε, μια θεματολογία που δεν με ενδιαφέρει. Θα ήθελα να βλέπω πιο πραγματικά θέματα.

Δηλαδή βαρέθηκα να μου λέτε για το μπικίνι της τάδε και το αυτό εκείνης. Το Instagram, πόσα νούμερα έκανε η Μενεγάκη, ποιον είχε καλεσμένο η Φαίη Σκορδά. Τι με νοιάζει εμένα; Θέλω άλλα ενδιαφέροντα.

Μου αρέσουν τα τραγουδιστικά ριάλιτι, τα οποία δεν είναι ριάλιτι πια αλλά τάλεντ σόου. Τώρα πια γίνονται τόσα πολλά που δεν προλαβαίνω. Συν ότι με εκνευρίζουν πάρα πολύ οι κριτές. Παίρνουν για κριτές τραγουδιστές, οι οποίοι τα βρίσκουν όλα πολύ ωραία και δεν τσαλακώνονται», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Η συνέντευξη του Νίκου Μουρατίδη στο Πάμε Δανάη

«Έμαθα από πολύ έμπειρη πηγή ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά. Και είναι φυσικό για έναν άνθρωπο που είναι 80 ετών και έχει κάνει δύο χειρουργεία, έχει ταλαιπωρηθεί δηλαδή μέσα στη χρονιά, ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαθαίνω λοιπόν ότι δεν είναι καλά. Και γράφω ένα μικρό και σεμνό “η Μάρθα δεν είναι καλά, μια προσευχή από όλους μας για να γίνει καλά κλπ…”.

Με πήρε αυτή η κυρία που έχει στο σπίτι, η συγκάτοικός της, εν ώρα εκπομπής στο ραδιόφωνο, ουρλιάζοντας “το κατάπτυστο αυτό που γράψατε”. Λέω τι έγραψα κατάπτυστο; Ότι κάνουμε μια προσευχή και την αγαπάμε, είναι κατάπτυστο; “Κατεβάστε το αμέσως, ποιος σας είπε αυτές τις κακοήθειες;” μου λέει και της απαντώ ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω την πηγή μου. Κίνησε γη και ουρανό, βγήκε στις τηλεοράσεις κι έγινε σούσουρο.