Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή αναφορά για την μητέρα της και η "σπόντα" στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή αναφορά για την μητέρα της και η

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε και πάλι πιο δυναμικά από ποτέ αφού πλέον την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά στην αγαπημένη της μητέρα μέσα από την εκπομπή «Ελένη».

Όπως φαίνεται η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται σε εκείνη μέσα από την εκπομπή της.

Από την άλλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδειξε μια αμηχανία κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, δηλώνοντας πως οι συζητήσεις για γάμους τον στεναχωρούν.

Η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια τον πλησίασε λέγοντάς του: «Η μαμά πολύ στεναχωριόταν όταν κατέβαζες το κεφάλι σου κάτω. Της αρέσει που φέτος το έχεις ψηλά και γελάς. Σε παρακαλώ… γιατί εγώ την μαμά την αγαπώ και δεν θέλω να στενοχωριέται».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ελένη Μενεγάκη: Η απρόσμενη ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».