Μαρία Ηλιάκη: «Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω» - Το "καρφί" της για τον Νίκο Μουτσινά

"Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Ηλιάκη: «Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω» - Το

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ήταν το πρωί της Τετάρτης (13/10) η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δεν θα πάει στην εκπομπή του αν την καλέσει ενώ σε ανάλογη σπόντα είχε προχωρήσει πριν μερικές μέρες και ο παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο, παρέμεινε η… επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.

Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω».

"Δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι για το μωρό!" - Το "καρφί" της Μαρίας Ηλιάκη για τον Μουτσινά

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά σχολίασε η παρέα του Τι Λες Τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής (3/10). Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφιά" της για τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, πάντα με χιούμορ και καλή διάθεση, είχε πει χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της εκπομπής του: «Μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ μάλιστα λίγο αργότερα αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Μετά την προβολή του αποσπασμάτος, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε την δική της απάντηση στον φίλο και πρώην συνεργάτη της: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά.

Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή» (δείτε εδώ και την τελευταία της ανάρτηση για το μωράκι της).