Ναταλία Δραγούμη: «Έβαζε για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό» - Σοκάρει με την αποκάλυψή της

«Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Δραγούμη: «Έβαζε για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό» - Σοκάρει με την αποκάλυψή της

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου αλλά και στη δική της υπόθεση παρενόχλησης όταν ήταν 12 χρονών ενώ είχε ξαναμιλήσει ξανά για παραβατικές συμπεριφορές.

Οι αποκαλύψεις της Ναταλίας Δραγούμη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό.

Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.»

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα.

«Το ίντερνετ δεν το ήξερα. Μπορεί να πάρουν σκηνές και να κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ χωρίς να πας να δεις το σίριαλ. Έχει γίνει δικαστήριο, είμαστε περίπου πενήντα θύματα, όπου ένας άνθρωπος πήρε σκηνές μας από σίριαλ, και έβγαλε πάρα πολλά λεφτά. Γιατί τότε πλήρωνες στο διαδίκτυο. Έβαζε εμάς για βιτρίνα από σκηνές που είχα κάνει γυμνό, πλήρωνε αυτός που ήθελε να το δει και μετά πήγαινε σε σκληρό πορνό που δεν είχε σχέση με εμάς. Αυτός δικάστηκε και ήταν Έλληνας».

«Βγήκαν έξω και με πλάκωσαν στο ξύλο»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αποκάλυψε πως μια μια φορά στο Παρίσι την πλάκωσαν στο ξύλο.

Ο Αρτ βρέθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής “Στα τραγούδια λέμε ναι” και συνάντησε την Ναταλία Δραγούμη, η οποία του εξομολογήθηκαν τον λόγο που έχει σταματήσει να κάνει χειρονομίες στο δρόμο.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω δεν θα έλεγε κανείς όχι στην εκπομπή αυτή, είναι τέταρτη σεζόν με επιτυχία. Τις γιορτές τις πέρασα οικογενειακά. Αν έτρωγα τα γλυκά που θα ήθελα να φάω, δεν θα χωρούσα από την πόρτα.

Στις “8 Λέξεις” θα εμφανιστώ μάλλον τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Δεν έχω λόγο να σχολιάσω τη συμφωνία του Ανδρέα Γεωργίου με το Mega, είναι κάτι πολύ εσωτερικό.

Κλαίω εύκολα. Έχω κλάψει με ένα άγαλμα, με έναν πίνακα. Δεν κάνω πια χειρονομίες γιατί μια φορά στο Παρίσι έκανα μια χειρονομία κι εγώ και βγήκαν έξω και με πλάκωσαν στο ξύλο» κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη η οποία σε μια πρόσφατη δήλωση της είχε πετάξει και μια.. σπόντα!