Τόνια Σωτηροπούλου: Απλό αλλά κλασάτο - Το δεύτερο νυφικό που έβαλε στο γάμο της με τον Μαραβέγια

Θα το ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τόνια Σωτηροπούλου: Απλό αλλά κλασάτο - Το δεύτερο νυφικό που έβαλε στο γάμο της με τον Μαραβέγια

Την πιο όμορφη στιγμή στη σχέση τους διανύουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό σε ένα ιστορικό αρχοντικό στην Υδρα το απόγευμα της Δευτέρας 11/10. Μπορεί να μην ήθελαν να πάνε τα κανάλια, ωστόσο μέσα από αναρτήσεις στα social media αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες.

Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram νέες φωτογραφίες του γάμου της και είναι μια προς μια φανταστικές

«Λίγη αγάπη ακόμα … Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι , άστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες είδαμε και το δεύτερο νυφικό που έβαλε το οποίοςείναι από σατέν, έχει βαθύ μπούστο σε σχήμα V και τιράντες. Είναι μάλιστα, πολύ πιο απλό από το πρώτο που φόρεσε στο μυστήριο και τράβηξε τα καλύτερα σχόλια.

Αυτό είναι το δεύτερο νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου

Βίντεο ντοκουμέντο από το καυτό φιλί του Μαραβέγια στην Σωτηροπούλου δίπλα στην γαμήλια τούρτα

Το απόγευμα της Δευτέρας 10/10 όπως είπαμε παραπάνω, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, κρυφά, τέλεσαν τον γάμο τους σε ένα φαντασμαγορικό ξενοδοχείο στο νησί της Ύδρας (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Από εκείνη την στιγμή και μετά κούτσα κούτσα γίνονται αποκαλύψεις από το μυστήριο αυτό, είτε από τους ίδιους τους νεόνυμφους με αναρτήσεις τους στα social media, είτε από τους λίγους καλεσμένους που παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν μαζί τους το ευτυχές γεγονός.

Το πρωί της Τετάρτης 13/10 η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα; του OPEN έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας το πιο απίστευτο βίντεο από την συγκεκριμένη βραδιά: Την στιγμή του φιλιού μεταξύ των παντρεμένων, μπροστά από την γαμήλια τούρτα!

Τα λόγια είναι περιττά...

Λίγα λεπτά αργότερα, ο τραγουδιστής ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την συγκεκριμένη στιγμή: