Χαμός κάτω από ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο Instagram

Την αποθέωσαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός κάτω από ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη στο Instagram

Μπορεί φήμες να θέλουν τον Γιώργο Πατούλη να βρίσκεται σε σχέση μετά το χωρισμό τους, ωστόσο η Μαρίνα Πατούλη είναι ελεύθερη και πολύ ανανεωμένη. Μπορεί να πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο το πρώτο διάστημα, ωστόσο όπως φαίνεται προχωράει μπροστά με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Στο Instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από βόλτες της, όσο και από επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πρόσφατα, δημοσίευσε φωτογραφία από έξοδο της, ποζάροντας με θέα την Αθήνα, φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και χαμογελαστή.

Οι followers της λοιπόν, την αποθέωσαν! Η Μαρίνα Πατούλη δέχεται πολλά θετικά σχόλια στις αναρτήσεις της και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Η συνέντευξη της Μαρίνας Πατούλη στο Πρωινό

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ανατροπή και γι’ αυτό είχα κάνει πίσω σε προσωπικές μου φιλοδοξίες. Είχα επικεντρωθεί στο παιδί. Σε κάθε γάμο υπάρχουν ιδιαιτερότητες, εγώ επέλεξα να στηρίξω αυτές τις ιδιαιτερότητες και να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Ο τέλειος γάμος δεν υπάρχει. Έκανα, όμως, μια επένδυση ζωής στον Γιώργο. Όταν στα 50 σου ανατρέπεται η ζωή σου… αυτό είναι πολύ οδυνηρό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη, η οποία έμεινε έκπληκτη με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιώργος Πατούλης.

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή;», αναρωτήθηκε η Μαρίνα Πατούλη όταν είδε το απόσπασμα και συνέχισε: «Βασικά, δεν ξέρουμε ακόμα πού μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει, είχε δηλώσει στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα δεν ξέρω. Αυτό με εξέπληξε».

«Τον Ιούλιο συναποφασίσαμε να κάνουμε μια αναστολή της διαδικασίας του διαζυγίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τους βηματισμούς μας και εκ νέου να συναποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε και στο παιδί σωστά. Παγώσαμε το διαζύγιο.

Μου προκάλεσε έκπληξη ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και ανακοινώνει ότι έχουμε χωρίσει. Επίσης, είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις προσωπικού επιπέδου πριν κάνουμε μια εκ νέου συμφωνία μεταξύ μας. Και σήμερα βλέπω αυτές τις δηλώσεις. Ήταν μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη για άλλη μια φορά.

Αν δεν μπορέσω να χτίσω αυτή την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας είμαι αποφασισμένη να πάω σε αντιδικία», ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.