Ξέσπασε η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Η υπόθεση της κλοπής είναι πραγματικά μια τεράστια αδικία»

«Άγνωστο πως έφυγαν τα χρήματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Η υπόθεση της κλοπής είναι πραγματικά μια τεράστια αδικία»

Πριν από λίγο καιρό η Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα κλοπής καθώς άγνωστοι πήραν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Αυτή τη φορά η πρώην παίκτρια του Survivor, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση της κλοπή είναι πραγματικά μια τεράστια αδικία και κάτι πάρα πολύ άσχημο που συνέβη σε μένα και οφείλω στον εαυτό μου να το πάω δικαστικά. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Άγνωστο πως έφυγαν τα χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό».

Μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο εκεί αφού "κατακεραύνωσε" το Bachelor αφού θεωρεί πως είναι: «Ένα προϊόν Αμερικής το οποίο θεωρώ ότι δεν τιμά καθόλου τη γυναίκα». Οι δηλώσεις της είναι στο 1:17 λεπτό.

Οι δηλώσεις της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Ενοχλημένη η Μαριάνθη Κάσδαγλη - Απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε την διάθεση να αποκαλύψει και πολλά.

Και αυτό γιατί περνούσε την μία ερώτηση μετά την άλλη, για δικούς της προσωπικούς λόγους, με την ίδια να απαντά συνεχώς «επόμενη ερώτηση».

Η Μαριάνθη που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό αρχικά είπε: «Μετά το Survivor έχω επανέλθει και είμαι πάρα πολύ καλά. Στην αρχή, όπως στις περισσότερες κοπέλες, υπήρχαν κάποια θέματα με τα γυναικολογικά μας και κάποια σημάδια παραμένουν στα πόδια μου». Ωστόσο, στις επόμενες ερωτήσεις θέλησε να παραμείνει σιωπηλή.