«Εγώ είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία Ηλιάκη» - Η Κατερίνα Καινούργιου «έσπασε» τη σιωπή της για την κόντρα τους

«Ποτέ δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό για τον Νίκο Μουτσινά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εγώ είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία Ηλιάκη» - Η Κατερίνα Καινούργιου «έσπασε» τη σιωπή της για την κόντρα τους

Μέσα από τη σημερινή (14/10) εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει για πρώτη φορά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία Ηλιάκη μετά το τέλος του «Ξαναδέστε τους».

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου, στις οποίες τόνισε πως με την παρουσιάστρια έχει πλέον πολύ καλές σχέσεις.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη Μαρία Ηλιάκη

«Όταν τελείωσε η εκπομπή εγώ είχα παρεξηγηθεί με την Μαρία, με τον Νίκο συνέχισα να μιλάω δεν παρεξηγήθηκα ποτέ. Για βλακείες τώρα με την Μαρία εντάξει τέλος πάντων μεγαλώνοντας βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, η Μαρία εκείνο το διάστημα με είχε προσεγγίσει με κάποια μηνύματα και εγώ για την μαμά μου.

Όταν έμαθα ότι η Μαρία είναι έγκυος ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου επειδή ήξερα ότι ήθελε παιδάκι, να την πάρω ένα τηλέφωνο έστειλα και δώρο για το μωράκι και ανυπομονώ να πάμε και για ένα φαγητό μαζί. Δεν ξέρω τι έχει γίνει μεταξύ τους γιατί ποτέ δεν μου έχει πει η Μαρία κάτι αρνητικό για τον Νίκο, ούτε ο Νίκος για την Μαρία πιστεύω ότι έχουν μια σχέση σαν εμένα και τον Θέμη, αγάπης αλλά όταν είναι μαζί τσιτώνουν», είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την σχέση της με την Μαρία Ηλιάκη.

Το σχόλιο που είχε κάνει η Ηλιάκη για το ντύσιμο της Καινούργιου

Η παρέα του Τι λες τώρα για άλλο ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε κανονικά στο πόστο της σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας αλλά και τις εξελίξεις από τον χώρο της showbiz.

Η Μαρία Ηλιάκη βλέποντας τις στιλιστικές εμφανίσεις που έκαναν οι παρουσιάστριες της ελληνικής tv διαφώνησε για το λευκό ρούχο της Κατερίνας Καινούργιου το οποίο και δεν της άρεσε καθόλου. Μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά:

«Αυτή η τρύπα πάνω στο ρούχο δεν μου αρέσει καθόλου». ενώ σε λίγα λεπτά έλαβε on air μήνυμα από την Κατερίνα Καινούργιου η οποία παρακολουθούσε την εκπομπή. «Α, γεια σου Κατερινάκι, μόλις μας έστειλε μήνυμα, μας βλέπει», είπε η Μαρία Ηλιάκη.