Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Αν σε αγαπάει, ας κάνει μία απιστία»

Η ατάκα της Μιχαήλ που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Αν σε αγαπάει, ας κάνει μία απιστία»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show», βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση για κάποια χρόνια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο.

Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχει ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει σταθερά πουθενά κι είμαστε πολεμιστές και survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς. Άντε να ανέβεις ξανά».

Βέβαια δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς η ίδια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της απιστίας καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ας κάνει μία απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις…

Το θέμα είναι να είσαι χαρούμενος στον δεσμό σου. Δεν έχω μάθει αν με έχουν απιστήσει… Δεν ξέρω τι θα έκανα αν μάθαινα αν με έχουν απιστήσει. Ξέρεις Γρηγόρη τι λένε στην Κρήτη; Θεέ μου μην με κάνεις κερατά κι αν με κάνεις κερατά να μην το μάθω κι αν το μάθω να μην με νοιάζει…».

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Μιχαήλ

«Δεν συμφωνώ με την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν επαναλήψεις του Φιλιππίδη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9). Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απόφαση των καναλιών να σταματήσουν τις επαναλήψεις του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο ρόλος μου στη σειρά του ΣΚΑΙ “Μόλις χθες” είναι μια σέξι και πλούσια γυναίκα. Έχω ένα μικρό θέμα με τους τίτλους που βάζουν για τις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram. Στο τουίτερ προσπαθούσα να απαντήσω όσο πιο αστεία γίνεται.

Το metoo είναι η αρχή μιας αλλαγής και ενός ξεκαθαρίσματος. Γίνονται παρεξηγήσεις και παρατράγουδα, αλλά η επανάσταση γίνεται μόνο όταν ρέει το αίμα. Δεν συμφωνώ με την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλουν επαναλήψεις του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια δουλειά, δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Από εκεί και πέρα ας θυμίζει και στον κόσμο τι συνέβη. Νομίζω είναι υπερβολικό».