Δημήτρης Λάλος: Η σπάνια εμφάνιση του «Μαθιού» από τον Σασμό με τη σύζυγό του

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Λάλος: Η σπάνια εμφάνιση του «Μαθιού» από τον Σασμό με τη σύζυγό του

Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένα από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού, της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Ο χαρακτήρας του «Μαθιού», έχει ξετρελάνει τον κόσμο και καθημερινά το Twitter τον αποθεώνει για τη στάση του, αν και είναι αυτός που δολοφόνησε τον Στεφανή.

Ο Δημήτρης Λάλος, το βράδυ της Τετάρτης (13/10), βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα», στην οποία συμμετέχει και η Μαρία Τζομπανάκη.

«Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο, αλλά προσέχουμε και την ιστορία μας ώστε ο κόσμος να μπορεί να χαίρεται κάθε μέρα.

Κάθε σειρά έχει αγαπημένους χαρακτήρες, οι οποίοι εναλλάσσονται. Τώρα αγαπούν τον Μαθιό, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος… Ο κόσμος που με βλέπει στον δρόμο μου λέει: “Ό,τι και να έκανες δεν πειράζει, εμείς σε αγαπάμε”», δήλωσε η ο Δημήτρης Λάλος στην κάμερα του Happy Day.

Οι φωτογραφίες του Δημήτρη Λάλου από τον Σασμό με τη σύζυγό του

Δημήτρης Λάλος Σασμός
Δημήτρης Λάλος σύζυγος

Ποια είναι η σύζυγος του Δημήτρη Λάλου

Στην πραγματική του ζωή ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ελένη Μαυρίδου την οποία γνώρισε μέσα από τη σπουδαία πορεία της στον χώρο. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει και μια κορούλα.

Σασμός σύζυγος Δημήτρη Λάλου

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», είχε πει σε συνέντευξη του για την κόρη του.