«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελένη Βουλγαράκη - Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

«Έχω έρθει κοντά και...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελένη Βουλγαράκη - Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

Μεγάλου «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το νέο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται στην ελληνική showbiz. O λόγος για την Ελένη Βουλγαράκη και τον Τζέιμς Καφετζή, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ξεκαθαρίσει αν υπάρχει όντως κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζέιμς, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή

«Έχουμε καλή σχέση με τον Τζέιμς, όπως έχω και με τον Κωνσταντίνο και με τα άλλα παιδιά. Τώρα, δεν ξέρω πώς έχει δημιουργηθεί όλο αυτό. Όχι, δεν ξεκινάει κάτι, απλώς έχω έρθει κοντά και με άλλα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Η πρώτη εμφάνιση Παντελίδη - Βουλγαράκη στο J2US

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA πριν λίγο καιρό. Ο Νίκος Κοκλώνης έπειτα από την εντυπωσιακή του έναρξη έδωσε την σκυτάλη στους διαγωνιζόμενους προκειμένου να αρχίσει το show.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και οι τρομερές εμφανίσεις όπως ήταν κι εκείνη της Κατερίνας Στικούδη η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν είχε αποκαλύψει τόσο καιρό.

Μέσα σε όλα άλλη μια εμφάνιση η οποία συγκλόνισε ήταν και εκείνη της Ελένης Βουλγαράκη και του Κωνσταντίνου Παντελίδη καθώς μόλις τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη».