Θάλεια Ματίκα: Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη μιλάει ανοιχτά - «Τα τελευταία 9 χρόνια...»

«Αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θάλεια Ματίκα: Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη μιλάει ανοιχτά - «Τα τελευταία 9 χρόνια...»

Μετά το σοκαριστικό ξέσπασμα που έγινε στο Πρωινό για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξελίξεις που έχουν βγει, η Θάλεια Ματίκα που έχει αποκαλύψει πως είναι κουμπάρα του, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τα όσα ένιωσε όταν μαθεύτηκε τι συνέβη.

«Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις; Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλά επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και η νομική οδός, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του εδώ και 9 χρόνια: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία».

Όσα είπε η Θάλεια Ματίκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Θα πήγαινα στη φυλακή να δω τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Πέτρος Ζούλιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάει στη φυλακή για να τους συναντήσει.

Όπως εξήγησε θα ήθελε να δει τι έχουν να του πουν, ενώ τόνισε πως όλο αυτό που τους συμβαίνει δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τις τελευταίες μέρες, οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια μιας και ο ηθοποιός βρέθηκε της εισαγγελέως.

«Λυπάμαι γιατί ήταν και οι δύο πολύ άξιοι άνθρωποι στον χώρο, ταλαντούχοι και αυτό πρέπει να το πούμε, οπότε δεν είναι μόνο το ανάθεμα, η δυσαρέσκεια, είναι και μια πίκρα, μια στεναχώρια.

Θα πήγαινα να τους επισκεφτώ, γιατί εγώ είμαι έτσι, σκέφτομαι έτσι. Πάντα βρίσκω και ελαφρυντικά και με ενδιαφέρει και ο άνθρωπος που είναι σε κρίση, που παίρνει ένα κοινωνικό ανάθεμα και πράγματι θα ήθελα και διαπροσωπικά να δω τι θα μου πουν για όλο αυτό.

Όλο αυτό που τους συνέβη, το οποίο είναι πάρα πολύ άγριο και πήρε και πολύ μεγάλες διαστάσεις. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθείς σε μία τέτοια θέση, τέτοιας κοινωνικής κατακραυγής», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ζούλιας.