Συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς από την Δήμητρα Κατσαφάδου - Παραχωρεί το σπίτι της για...

Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς από την Δήμητρα Κατσαφάδου - Παραχωρεί το σπίτι της για...

Στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε την συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς που θέλει να κάνει καθώς θα παραχωρήσει το σπίτι της στους ηλικιωμένους.

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η ίδια το περασμένο καλοκαίρι στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων αφού κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να παρασκευάσει έναν μεγάλο αριθμό ενυδατικών και αναπλαστικών κρεμών για τους πληγέντες που υπέστησαν εγκαύματα από τις φλόγες.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει κάνει έναρξη ιδρύματος και το σπίτι που την βοήθησε ο κόσμος για να το φτιάξει θα το παραχωρήσει για τους ηλικιωμένους.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου

Τραγικό περιστατικό έξω από το στούντιο του J2US - Έσπασαν το αυτοκίνητο της Κατσαφάδου

Το βράδυ του Σαββάτου 25/9, το «Just the 2 of us» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι ήταν άκρως εντυπωσιακοί καθώς οι εμφανίσεις τους δεν έμειναν ασχολίαστες από την κριτική επιτροπή που έμεινε άφωνοι.

Βέβαια, δεν έλειψαν και οι guest εμφανίσεις όπως εκείνης της Δήμητρας Κατσαφάδου η οποία τραγούδησε στην σκηνή του show. Ωστόσο η βραδιά για εκείνη δεν τελείωσε με τον πιο ευχάριστο τρόπο αφού κάποιος της έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της.

όπως φάνηκε δεν στεναχωρήθηκε τόσο αλλά αντιμετώπισε το όλο θέμα με πολύ ψυχραιμία. Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» ήταν εκεί για να πάρει τις πρώτες δηλώσεις από τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους καλεσμένους της βραδιάς.

Μέσα σε όλα η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου το σπάσανε, δεν ξέρω πώς έγινε. Να κοιτάμε μόνο το καλό, εδώ χάνονται ζωές, το τζάμι θα μας απασχολήσει; Δεν στεναχωριέμαι, έφυγε η κακή ενέργεια με το σπάσιμο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν και ολοκαίνουργιο το αυτοκίνητο, το… εγκαινιάσανε. Δεν πειράζει όμως, αλήθεια, δεν στεναχωριέμαι καθόλου».