Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γιάννης Μαρακάκης: «Έκανα μήνυση σε όσους γράφουν ψέματα ότι...»

Τι συνέβη;

Γιάννης Μαρακάκης: «Έκανα μήνυση σε όσους γράφουν ψέματα ότι...»
News 14.10.2021 14:20
Από Ίρις Βίλα

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει ένα δημοσίευμα που θέλει τον Γιάννη Μαρακάκη να ελέγχεται για φοροδιαφυγή. Μάλιστα, όπως φαίνεται ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να κινηθεί νομικά αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να λύσει το θέμα μακριά από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Μέσα σε όλα ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» όπου ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ψέματα, στη συνέχεια κατάλαβε ότι δεν έχουν σκοπό να κατεβάσουν το ψευδές άρθρο, γι αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση.

Ο Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για ένα λιβελογράφημα. Ένα απίστευτο λάθος. Μίλησε από την πρώτη στιγμή με κάποιον υπεύθυνο σύνταξης, είπε ότι είναι ψευδή και ανυπόστατα τα όσα γράφονται, το αναγνώρισαν και μου είπαν ότι θα το κατεβάσουν αμέσως.

Δυστυχώς πέρασαν 1-2 ώρες και άρχισαν να κρύβονται. Κατάλαβα ότι πρόκειται για εξυπηρέτηση σε κάποιους από αυτούς που έχω αντιδικία και γι αυτό προχώρησα σε μήνυση». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η σύντροφός του, Νίκη Θωμοπούλου, έφερε στην ζωή την καρπό του έρωτά τους

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μαρακάκη

Ποιος είναι ο Γιάννης Μαρακάκης που δέχτηκε πρόταση για το Survivor

Ο Γιάννης Π. Μαρακάκης είναι δικηγόρος και έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου 1976. Έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000, ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας.

Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό, ενώ για σειρά ετών αποτελούσε μέλος της εθνικής ομάδας Στίβου. Έχει πάρει Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2004, κατέλαβε την 1η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Loughborough της Βρετανίας το 2002, την 3η θέση στο διεθνές μήτινγκ στίβου στο Gold Coast στην Αυστραλία το 2002, το Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών 110μ με εμπόδια το 2001, το Αργυρό μετάλλιο στο Διεθνές Μήτινγκ Βουκουρεστίου 2000, την 4η θέση στο Grand Prix Τσικλητήρεια 2000, το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (110μ εμπόδια) το 1997 κα.

Επίσης, τον Γιάννη Μαρακάκη τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Deal, ως δικηγόρο.

Survivor  Γιάννης Μαρακάκης

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως η παραγωγή ήθελε πολύ να ακούσει το "ναι" από το συγκεκριμένο άτομο, οι πληροφορίες μας λένε πως ο Γιάννης Μαρακάκης χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκε την πρόταση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Φωτογραφίες από την φαντασμαγορική βάφτιση της κόρης τους

Μαρακάκης για Φιλιππίδη: «Εάν και εφόσον καταδικαστεί θα μπορούσε να είναι κοντά στα 20 χρόνια»

Share