Νίκη Θωμοπούλου: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης - Έτσι είναι το σώμα της 5 μήνες μετά τη γέννα

Φωτογραφίες με μπικίνι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκη Θωμοπούλου: Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης - Έτσι είναι το σώμα της 5 μήνες μετά τη γέννα

Η Νίκη Θωμοπούλου συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μερικές φωτογραφίες με μαγιό, στις οποίες φαίνεται πώς είναι το σώμα της 5 μήνες μετά τη γέννα και όπως όλα δείχνουν, έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η ευτυχισμένη μανούλα, μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαρακάκη, περνούν τις πιο όμορφες στιγμές τους μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι μία πολύ στοργική μανούλα, ωστόσο δείχνει πως πολύ συχνά φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το σώμα της είναι απίστευτο, μόλις λίγο καιρό μετά την γέννα της.

Μία άλλη μανούλα που γέννησε πρόσφατα είναι και η Νικολέττα Ράλλη. Δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Νίκη Θωμοπούλου: Αγκαλιά με την κόρη της - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Η Νίκη Θωμοπούλου περνάει τις πιο όμορφες διακοπές μαζί με τον αγαπημένο της Γιάννη Μαρακάκη και την κορούλα της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του πριν από λίγο καιρό και από τότε είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τόσο η Νίκη Θωμοπούλου όσο και ο χαζομπαμπάς Γιάννης Μαρακάκης, δεν ξεκολλάνε από τη μικρή τους.

Μπορεί η Τζοάννα να είναι μόλις τεσσάρων μηνών, όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλάι των ευτυχισμένων γονιών της.

Εδώ και μερικές ώρες η οικογένεια Μαρακάκη έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, με την Νίκη Θωμοπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Δείτε εδώ πώς είναι το σώμα της Νίκης Θωμοπούλου λίγους μήνες μετά τη γέννα.

Νίκη Θωμοπούλου παιδί

Νίκη Θωμοπούλου: H νέα τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της

H νέα τρυφερή ανάρτηση της Νίκης Θωμοπούλου με την κόρη της. Η ίδια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν χορταίνει να περνάει στιγμές μαζί με την μικρούλα της που είναι μόλις δυο μηνών.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της διανύει η Νίκη Θωμοπούλου εδώ και περίπου δύο μήνες, καθώς ο ερχομός της κόρης της συμπλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία. Η όμορφη σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη δεν αποχωρίζεται τη μικρή της από την αγκαλιά της ούτε στιγμή!

Η ίδια είναι full time καθώς είναι αχώριστες. Η Νίκη Θωμοπούλου την παίρνει παντού μαζί της και με αφορμή τις ηλιόλουστες και ζεστές ημέρες τα δύο κορίτσια άφησαν το σπίτι τους και βρέθηκαν στο beach bar που διαθέτει ο γνωστός δικηγόρος στα νότια προάστια, σας έχουμε εδώ και εικόνες από μια άλλη βόλτα που είχε κάνει. Έχει σωματάρα!

Μαμά και κόρη απόλαυσαν τη βόλτα τους με την Νίκη Θωμοπούλου να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει.

Νίκη Θωμοπούλου κόρη