Νίκη Θωμοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα

Θα πάθεις πλάκα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκη Θωμοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της δύο μήνες μετά τη γέννα

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε την αγαπημένη της κόρη και σας έχουμε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία, για να δείτε, πώς είναι το σώμα της σήμερα και πόση δουλειά έχει κάνει.

Η ευτυχισμένη μανούλα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι πριν από μερικές μέρες, πήγε μαζί με τον αγαπημένο της, Γιάννη Μαρακάκη στην παραλία προκειμένου να δροσιστούν.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο μωράκι, το οποίο τους έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά! Μάλιστα πριν από μερικές μέρες, ο φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" σε βόλτα με τη μικρή τους. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι μία πολύ στοργική μανούλα, ωστόσο δείχνει πως πολύ συχνά φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το σώμα της είναι απίστευτο, μόλις λίγο καιρό μετά την γέννα της.

Αυτό είναι το σώμα της Νίκης Θωμοπούλου δύο μήνες μετά τη γέννα

Νίκη Θωμοπούλου σώμα

Νίκη Θωμοπούλου Βουλιαγμένη

Τις προάλλες ο Γιάννης Μαρακάκης ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του

Λιώσαμε με τον Γιάννη Μαρακάκη που μόλις ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την κόρη του. Ο δικηγόρος και η Νίκη Θωμοπούλου στις 16 Μαρτίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η Νίκη Θωμοπούλου ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, πράγματα από την καθημερινότητά της στο Instagram.

Πρόσφατα η ίδια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιάννη Μαρακάκηςμε την κόρη τους.

Χαρακτηριστικό είναι, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιάννη Μαρακάκη σε φωτογραφία με την κόρη του, σας έχουμε εδώ και εικόνες από μια άλλη βόλτα που είχε κάνει. Έχει σωματάρα!

Μάλιστα, η αγαπημένη του γνωστού δικηγόρου αποκάλυψε ταυτόχρονα στους followers της, ότι η μικρή της μοιάζει πιο πολύ σε εκείνον.

Δείτε την ανάρτηση:

 Γιάννης Μαρακάκης κόρη