"Κόλαφος" ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος - «Μου χρέωναν σχέσεις με όποια έκανα ντουέτο»

«Είχε γραφτεί ότι εγκατέλειψα τη...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή καθώς είχε δημιουργηθεί ντόρος με ένα συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Βγάλαμε ένα τραγούδι με τη Σαμπρίνα που λέγεται “σ’ έχω ερωτευτεί”. Με τη Σαμπρίνα ήμασταν πολύ ερωτευμένοι αλλά είμαστε πολύ φίλοι. Ήταν εύκολο να παραμείνω φίλος μαζί της».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου χρέωναν σχέσεις με όποια έκανα ντουέτο. Ειδικά με την Αλέξια. Τα παιδιά μου διάβαζαν δημοσιεύματα και μου έλεγαν τι γίνεται με αυτήν; Το πιο σκληρό που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Από την άλλη είχε κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη πριν από λίγο καιρό για την ζωή του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου

Λίγα λόγια για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο

  • Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου του 1955. Είναι Έλληνας τραγουδοποιός και τραγουδιστής, που έκανε αξιόλογη διεθνή σταδιοδρομία, καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.
  • Ο Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για τη δημιουργία του «Lost in the Night» (1984), το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών chart, κυρίως μεσογειακών χωρών. Επόμενες γνωστές παραγωγές ή συνθέσεις του, ήταν τα «Fill Me Up» (1985) με τη Μαντώ, «Talk about Love» (1985) της Μαριάννας Ευστρατίου, «Set Yourself In Motion/Where Do I Begin» (1986, πάλι με τη Μαντώ), ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλέξιας και το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας (αμφότερες δουλειές μέσα στο 1987).
  • Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά "Κώστας Χαριτοδιπλωμένος". Ακολούθησαν τα «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλλημα» από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Ήταν και ο ίδιος, ερμηνευτής πολλών τραγουδιών καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας (90ς). Το 2002 επανακυκλοφόρησε η κορυφαία επιτυχία του «Lost in the Νight».