Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Ποια είναι η αποψινή του καλεσμένη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει με μία νέα εκπομπή του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1, στην οποία μάλιστα θα έχει μία πολύ ξεχωριστή καλεσμένη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Εβελίνα Παπούλια.

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τη διαδρομή της στην τηλεόραση και το θέατρο. Γιατί πήγε στη Νέα Υόρκη και πώς την κέρδισε ο χορός, το τραγούδι και η υποκριτική; Τι θυμάται από τη μεγάλη της επιτυχία στην τηλεόραση, ως Μαρίνα Κουντουράτου, στο σήριαλ «Δύο ξένοι» και τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο;

Τα διαζύγια της ζωής της και η νέα μεγάλη της αγάπη. Τι λέει για τα σχέδιά της για το μέλλον, τα όνειρά της και τη σχέση της με τον Θεό.

  • «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:30.
  • Συντελεστές
  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου - Γιώτα Δελέγκου

Λίγα λόγια για την Εβελίνα Παπούλια

Η Εβελίνα (Ευαγγελία) Παπούλια (Αθήνα, 25 Μαρτίου 1971) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού. Το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στο χορό στη Σχολή Χορού The Martha Graham School of Contemporary Dance. Ταυτόχρονα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg Theater Institute και πήρε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα, όπως το West Side Story (1993) ενώ συμμετείχε και στο Omega Dance Company.

Μη καταφέρνοντας να πάρει αμερικανική υπηκοότητα, όπως πραγματικά ήθελε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ρόλο της στην κωμική σειρά Δύο Ξένοι, όπου υποδύθηκε το ρόλο μιας τηλεπαρουσιάστριας η οποία συνδέεται ερωτικά με έναν άντρα κλασικής παιδείας.

Συνέχισε με διάφορες δουλειές στη θεατρική και μουσική σκηνή. Σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο ροκ μιούζικαλ Hedwig and the Angry Inch. Τη διετία 2006-2007 και 2007-2008 συμμετείχε στη κριτική επιτροπή του talent show του Mega "So you think you can dance", μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο και τον Μιχάλη Ναλμπάντη, στο οποίο διαγωνίζονταν χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχε με την Άννα Βίσση στη ροκ όπερα Δαίμονες, στον ρόλο της Λόα, στο θέατρο Παλλάς.