Πηνελόπη Πλάκα: Το δημόσιο μήνυμά της για τις βροχές και η συμβουλή στους followers της

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηνελόπη Πλάκα: Το δημόσιο μήνυμά της για τις βροχές και η συμβουλή στους followers της

Ο κακός χαμός επικρατεί από το πρωί της Πέμπτης (14/10) στην χώρα, λόγω της πολύ έντονης κακοκαιρίας. Με αφορμή λοιπόν τις καταιγίδες, η Πηνελόπη Πλάκα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η συγκεκριμένη λοιπόν ηθοποιός που είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της, αυτή τη φορά συμβούλεψε τους ακολούθους της να είναι αρκετά προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Για αυτό λοιπόν η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είπε χαρακτηριστικά: «Βρέχει, κακοκαίρια, να προσέχετε έξω. Ομπρέλες να πάρετε...».

 Πηνελόπη Πλάκα βίντεο για βροχές

«Έκανα πολλή ψυχοθεραπεία» - Η εξομολόγηση για την απώλεια που της κόστισε

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (13/10) η Πηνελόπη Πλάκα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ψυχοθεραπεία που έκανε μετά τον θάνατο της γιαγιάς ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει για πρώτη φορά στα ψυχοσωματικά σημάδια στο σώμα της.

«Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν.

Πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου.

Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε. Από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου».