Σπύρος Μπιμπίλας: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδελφός"

"Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μπιμπίλας:

Καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα της Πέμπτης (14/10). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά αλλά και στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Θυμώνω πολύ το τελευταίο διάστημα όταν βγαίνουν άνθρωποι, ειδικά γυναίκες και λένε πως «πέρασα δυο ώρες στο καμαρίνι, δεν με πείραξε κανείς άρα διαγράφω τα άλλα». Αυτό με ενοχλεί. Μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι, όπως και γω πέρα πολύ ωραία με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και δέκα ολόκληρα χρόνια δούλευα μαζί του από το πρωί ως το βράδυ.

Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις, σε μια περίπτωση δε στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδελφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν αρνούμαι ότι ήμουν εγκάρδιος φίλος του, δεν αρνούμαι ότι σε ένα πολύ προσωπικό μου πρόβλημα μού στάθηκε πάνω από κάθε τι αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω. Νιώθω περίεργα και αμήχανα απέναντι σε αυτούς που μιλάνε έτσι. Πρέπει να ακούς και τους άλλους ανθρώπους τι λένε».

«Μία γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού είναι φίλη μου»

Πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο έκανε η εισαγγελέας με σκοπό ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίζει ποιες είναι οι τρεις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες: «Ξέρω για ποιες μιλάμε. Η μία είναι και προσωπική μου φίλη. Έχω κληθεί κι εγώ στην ανάκριση κι έχω καταθέσει».

Επίσης ξεκαθάρισε: «Έχουμε ακούσει ότα τα 3 αυτά κορίτσια θέλουν να γίνουν γνωστές μέσα από αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι ψευδές. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ και μέχρι τη δίκη δεν θα ξέρει κανείς για ποιες μιλάμε. Δεν είναι γνωστές τηλεοπτικά».