Σπύρος Μπιμπίλας: "Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό" - Το σχόλιο του στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά

«Αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μπιμπίλας:

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/10) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα θέατρο που λειτουργούν πλέον ως covid free χώροι αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα.

Άκουσα με προσοχή την φίλη μου Θεοφανία Παπαθωμά, που την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να κάνεις ένα μορατόριουμ για το θέμα του πως πρέπει να είμαστε, αν ο σύντροφος της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνίσει. Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό.

Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός σε ένα θέατρο δεν μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη, αν είναι, μπορεί να παίζει. Δηλαδή αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ. Δεν μπορεί η πολιτεία να κάνει τέτοια νομοθετήματα όπου ο θεατής θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένος αλλά ο εργαζόμενος μπορεί να είναι ότι θέλει».

«Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου παρά τα όσα είπε»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (23/9) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μέσα σε όλα μίλησε για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν ντόρο.

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση, δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία, όταν δεν έχουμε διαφορά απόψεων. Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ;

Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και μάλιστα εγώ την είχα προτρέψει στο να πάει στη σχολή υποκριτικής στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται, όταν υπάρχει μια διάσταση απόψεων, μπορείς να τον άλλον να τον κάνεις να καταλάβει το λάθος του.

Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δεν μπορώ να σας πω τώρα τις είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια κι εγώ όμως σαν φίλος, δεν μπορώ να διαγράψω τη φιλία μας, επειδή είπε κάτι γιατί δεν συμφωνώ».