Εβελίνα Παπούλια για Σεργιανόπουλο: «Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι»

«Ήταν κανιβαλισμός, ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια για Σεργιανόπουλο: «Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου και στον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως είχε μεγάλη αγάπη για τον συμπρωταγωνιστή της στους «Δύο Ξένους» και πως έχει να θυμάται μόνο "ζεστά" πράγματα από εκείνον.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν κληθεί να μιλήσουν πολλές φορές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και κάθε φορά το κάνει με μεγάλη συγκίνηση λόγω της υπέροχης σχέσης που είχαν.

Το σχόλιο της Εβελίνας Παπούλια για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου.

Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο.

Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Γιατί δεν συνεχίστηκαν οι «Δύο Ξένοι» με την Εβελίνα Παπούλια και τον Νίκο Σεργιανόπουλο

«Ναι, θα πήγαινε και τρίτη σεζόν. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλο όλο το θέμα. Εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ και δεν ήθελα να πάω ολόκληρη σεζόν. Μόλις είχα γεννήσει την Αφροδίτη και δεν μπορούσα ούτε καν να τη θηλάσω, οργανικά είχα διαλύσει τελείως. Ο Αλέξανδρος είχε τον στρατό, οπότε ήταν λίγο σαν να μην… έβγαινε. Μετά, ο Αλέξανδρος, δεν ήθελε να το συνεχίσει. Εκείνος είπε ότι δεν θα το συνεχίσει», είπε η Εβελίνα Παπούλια.