Συγκλόνισε η Εβελίνα Παπούλια: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Πώς αντιμετώπισε τον θάνατό του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλόνισε η Εβελίνα Παπούλια: «Όταν πέθανε ο Νίκος Σεργιανόπουλος...»

Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και μεταξύ άλλων συγκλόνισε με τις δηλώσεις που έκανε για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε τον ξαφνικό θάνατο του άλλοτε συμπρωταγωνιστή της, Νίκου Σεργιανόπουλου.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Δύο Ξένοι και έτσι η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο χαμός του ήταν κάτι πολύ ξαφνικό και για την ίδια ενώ ενοχλήθηκε πολύ από τον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης.

«Το θάνατο του Νίκου τον διαχειρίστηκα με σιωπή. Δεν μου άρεσε καθόλου που έβλεπα να βγαίνουν να μιλάνε για τον Νίκο. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πώς δημοσιογραφικά είχε καλυφθεί το όλο θέμα. Κατά τη διάρκεια των Δύο Ξένων κάναμε κάποιες φορές παρέα. Με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές δεν είχα το περιθώριο, δεν είχα το χρόνο, ήμουν λίγο σαν την… τρελή, δεν είχα ζωή καθόλου.

Εννοείται ότι είμαστε φίλοι με τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η αλήθεια είναι πως όταν με θέλει κάτι, σηκώνει το τηλέφωνο και με παίρνει. Όταν τον παίρνω εγώ απλά για να του πω “τι γίνεται;” Μπορεί να μην το σηκώσει. Και του γράφω “Αλέξανδρε, σε παίρνω να δω τι κάνεις”. Καλύτερα που οι Δύο Ξένοι τελείωσαν στις δύο σεζόν. Θα ήθελα να είχαμε ένα καλύτερο τέλος, δηλαδή πιο ολοκληρωμένο σαν φινάλε», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Δείτε εδώ μία αποκάλυψη για ένα σκηνικό που συνέβη στην κηδεία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Συγκλονίζει πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Σεργιανόπουλου - «Τον βλέπω και...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» παραχώρησε μία πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία συγκλόνισε με τις δηλώσεις της για τον αγαπημένο της φίλο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κάθε φορά που βλέπει τις επαναλήψεις του στην τηλεόραση, στεναχωριέται.

Ο λόγος για τη Βίκυ Πρωτογεράκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Η ίδια ανέφερε: «‘Εχω συναντήσει ανθρώπους που λένε α αυτή είναι ηθοποιός και δεν ήξερα που να κρυφτώ από την άποψη ότι εκεί είμαι σαν δικηγόρος. Επίσης δεν περίμενα όταν είχα πάει σε ένα Εφετείο Κακουργημάτων και δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βρισκόμαστε με τον πρόεδρο του Εφετείου στο ασανσέρ και μου λέει τώρα τι θα μας ετοιμάσετε;»

«Είχα περάσει πάρα πολύ καλά στην Ανατομία ενός Εγκλήματος και στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη με το Νίκο Σεργιανόπουλο κι ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Είμαι πιο δεμένη με την Σοφία Μουτίδου, την Σάρα Γανωτή, τον Λάκη Λαζόπουλο που με ξέρει από πολύ μικρή και με τον Αλέξανδρο Ρήγα.»

«Βλέπω τις επαναλήψεις των Στάβλων της Εριέτας Ζαίμη και χαίρομαι. Απλά κάπως μελαγχολείς όταν βλέπεις κάποια πρόσωπα που έχουν φύγει. ‘Ο,τι επανάληψη και να δω του Νίκου Σεργιανόπουλου, στενοχωριέμαι», ενώ μία αποκάλυψη για τον Νίκο Σεργιανόπουλο έκανε και η Εβελίνα Παπούλια. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.