Νίκος Οικονομόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Χρειάστηκα οξυγόνο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Οικονομόπουλος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για την περιπέτεια που έζησε πριν λίγους μήνες με τον κορωνοϊό.

Όπως εξήγησε, η μάχη του δεν ήταν και τόσο δύσκολη όσο παρουσιάστηκε στα μέσα, μιας και δεν βρέθηκε ποτέ ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, απλά χρειάστηκε οξυγόνο.

Οι δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

«Γράφτηκαν υπερβολικά πράγματα για μένα. Δεν ισχύει ότι ήμουν ένα βήμα πριν από την εντατική. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Χρειάστηκα οξυγόνο», είπε αρχικά για την περιπέτεια της υγείας του.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην απόφαση του Κωνσταντίνου Αργυρού να γίνει κριτής στο The Voice: «Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στην καριέρα του και είναι δικαίωμά του».

«Έχω βγει με θαυμάστρια και θα συνεχίσω να το κάνω αν είναι έτσι ευχάριστο», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Ο πόλεμος που δέχτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν άδικος! Πλήρωσε την αποστασιοποίηση από τα Μέσα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Χάρης Σιανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Νίκο Οικονομόπουλο και στον "πόλεμο" που δέχτηκε λίγο μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να είσαι λίγο ματαιόδοξος όταν είσαι το τεράστιο όνομα για να ανοίξει το μαγαζί με κορωνοϊό. Δεν μπορείς να πας στα μπουζούκια και να κάθεσαι. Ο πόλεμος που δέχτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν άδικος. Πλήρωσε την αποστασιοποίηση από τα Μέσα. Ζει μια σχεδόν ασκητική ζωή. Ο μεγαλύτερος σύμβουλός του ήταν ο πνευματικός του».

Αναφορικά με το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, ανέφερε πως το γνώριζε, καθώς είχαν συναργαστεί για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο.